Follow us

Wolf Cut | Μόνο λίγες μπορούν να υιοθετήσουν τη νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά με επιτυχία

"Γεννήθηκε" στην Κορέα κι αναμένεται να κατακτήσει τον κόσμο.

κούρεμα 2021 Istock Photo

Σκέφτεσαι να κουρέψεις τα μαλλιά σου λίγο πριν το καλοκαίρι; Τι λες να υιοθετήσεις το πιο trendy κούρεμα του 2021 πριν ακόμα... γίνει trendy; Ο λόγος για το wolf cut, το οποίο αναμένεται να γίνει το νέο shag και χαρίσει έναν edgy χαρακτήρα σε κάθε εμφάνισή σου.

Shatush | Το νέο viral hair trend που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη

Wolf Cut | Αυτό θα είναι το επόμενο it κούρεμα του 2021

@noordabashh

Reply to @mayti_zinjer9 do it do it do it #wolfcut #hair #xyzbca

♬ Paparazzi - Kim Dracula

Τι ακριβώς είναι όμως το wolf cut; Γεννήθηκε στην Κορέα, ενώ σιγά σιγά έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του σε Instagram λογαριασμούς σε όλον τον κόσμο. Η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε χάρη στο TikTok, αφού αγαπήθηκε από την Gen Z χάρη στον low maintenance και ανεπιτήδευτα cool χαρακτήρα του, ενώ στη συνέχεια υιοθετήθηκε και από πολλές celebrities, όπως η Debby Ryan και η Billie Eilish.

Νερό ρυζιού | Το κινέζικο μυστικό για μακριά και δυνατά μαλλιά

Πρόκειται για την εκσυγχρονισμένη εκδοχή του mullet, δηλαδή της μοϊκάνας, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1980 χάρη στους εμβληματικούς stars της εποχής, όπως ο David Bowie, ο Billy Ray Cyrus, η Cher και η Jane Fonda. Η νέα εκδοχή του έχει πολύ όγκο στην κορυφή και έντονο φιλάρισμα κοντά στις άκρες, κάνοντάς το ιδανικό για τώρα το καλοκαίρι που θέλεις να νιώθεις δροσερή.

Τα γαλλικά κουρέματα που θα σε κάνουν να δείχνεις 10 φορές πιο κομψή

Είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις να κάνεις το στιλ σου λίγο πιο edgy, να δοκιμάσεις κάτι νέο ή απλά να πειραματιστείς με ένα πιο ανδρόγυνο look. Σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Παρακάτω θα βρεις όλο το hair inspiration που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το επόμενο it κούρεμα του 2021:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ