Follow us

Το girly χτένισμα που δεν θα σταματάς να κάνεις αυτό το τριήμερο

Κατάλληλο τόσο για τις πρωινές όσο και τις βραδινές σου εμφανίσεις.

hairstyles iStock

Είτε έχεις κανονίσει κάποια απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θες τα μαλλιά σου να είναι περιποιημένα στις εξόδους σου.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις βαρεθεί να τα πιάνεις στην κλασική αλογοουρά ή στον κότσο-κεφτέ, ενώ μάλλον έχεις κάνεις καθημερινό σου χτένισμα τις πλεξούδες κάθε είδους (που είναι και τόσο καλοκαιρινές), οπότε θα χρειάζεσαι μια αλλαγή.

Εάν έχεις διάθεση να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω και να δημιουργήσεις ένα wow χτένισμα που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω σου και θα διαφέρει απ᾽τα κλασικά αγαπημένα, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Fishtail braids | Η έμπνευση που χρειαζόσουν για τα καθημερινά χτενίσματα του καλοκαιριού

Σού βρήκαμε το tutorial που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα από τα πιο περίτεχνα και girly χτενίσματα, και μάλιστα με τη βοήθεια των αγαπημένων μας scrunchies - και που είμαστε σίγουρες ότι διαθέτεις σε αφθονία.

Δες το video:

Loading...

Στην ουσία πρόκειται για μια αλογοουρά χωρισμένη σε τρία μέρη και με τέτοιον τρόπο δημιουργημένη που δίνει την εντύπωση ότι έχεις πλέξει κοτσιδάκια στο ενδιάμεσο. Μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά προτείνουμε να το δοκιμάσεις και στα δικά σου μαλλιά!

Δες επίσης: Ένας ευφάνταστος τρόπος για να φορέσεις τα scrunchies σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ