Follow us

Πώς θα διατηρήσεις σταθερό το μακιγιάζ σου στον καύσωνα

Σταθερό μακιγιάζ και υψηλές θερμοκρασίες πάνε μαζί χάρη σε μόλις ένα προϊόν.

σταθερό μακιγιάζ iStock

Σταθερό μακιγιάζ το καλοκαίρι με τον καύσωνα και την υγρασία; Κι όμως, γίνεται! Μπορεί να πίστευες ότι δεν υπάρχει καμία λύση στο μακιγιάζ που λιώνει υπό τους 40 βαθμούς Κελσίου, τη μάσκαρα που "τρέχει", τη λιπαρότητα και τις γυαλάδες που κάνουν την εμφάνισή τους μετά από λίγη ώρα... Όμως, υπάρχει ένα θαυματουργό προϊόν που μπορεί να λύσει όλα τα παραπάνω, κι αυτό δεν είναι άλλο από το setting spray.

Τα 5 αγαπημένα μας λεπτόρρευστα foundations που γίνονται ένα με το δέρμα σου

Πρόκειται για ένα καλλυντικό προϊόν που θυμίζει face mist, με τη διαφορά ότι τα ειδικά πολυμερή που περιέχει όχι μόνο "σφραγίζουν" το makeup, κρατώντας το στη θέση του αναλλοίωτο για ώρες, αλλά επιπλέον χαρίζουν μια φωτεινή, υγιή όψη στην επιδερμίδα.

5 beauty tips για λαμπερή επιδερμίδα που θα αντικαταστήσουν το highlighter

Πώς χρησιμοποιείται;

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη, παρόμοια με αυτή των face mists, αφού αρκεί να το ψεκάσεις στο πρόσωπό σου λίγα λεπτά αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου. Εκτός από τη σταθερότητα, τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα που προσφέρουν τα finishing sprays, δίνουν την αίσθηση ότι μόλις βάφτηκες, ακόμα και μετά από πολλές ώρες, ενώ μπορείς να τα έχεις μαζί σου όλη μέρα για να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου - και να δροσίζεσαι. Κάποια από αυτά προσφέρουν ακόμα και (μια μικρή) προστασία από τον ήλιο, ενώ άλλα απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες και ελέγχουν τη λιπαρότητα. Τα περισσότερα πάντως έχουν τέλεια μυρωδιά, κάνοντας την όλη εμπειρία πολύ ευχάριστη.

8 απλοί τρόποι για να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου εύκολα μέσα στη μέρα

Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι και πιο ταλαντούχοι makeup artists δεν πάνε πουθενά χωρίς τα setting sprays τους!

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας:

The POREfessional: Super Setter makeup setting spray της Benefit

The POREfessional: Super Setter makeup setting spray της Benefit

Αυτό το multitasking spray "κλειδώνει" το μακιγιάζ για 16 ώρες, έχει ένα blurring εφέ τους πόρους και αφήνει το δέρμα απαλό, δροσερό και ενυδατωμένο. Σχεδιασμένο με βάση το νερό περιλαμβάνει μια ειδική σκόνη για το blurring effect και για ένα φυσικό, μαλακό φινίρισμα.

Bare With Me Primer Προσώπου της NYX

Bare With Me Primer Προσώπου της NYX

Ένα σπρέι φιλικό προς την ευαίσθητη επιδερμίδα, με εκχύλισμα αλόης και αγγουριού, που χαρίζει άψογη όψη κάθε στιγμή. Αυτό το multitasking spray χαρίζει επίσης στην επιδερμίδα μια υγιή λάμψη, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και προσφέρει ενυδάτωση για έως και οκτώ ώρες.

Detox Rosewater Mist, aigli

Detox Rosewater Mist, aigli

Από ελληνικά τριαντάφυλλα, μυρτιά και ελίχυσο ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει, προστατεύει το δέρμα από το περιβαλλοντικό stess, σταθεροποιεί το make-up και έχει αρωματοθεραπευτική ολιστική δράση.

Seventeen Clear Skin Rescue Mist

Seventeen Clear Skin Rescue Mist

Το Rescue Mist της Seventeen αποτελείται από ένα σύμπλεγμα πολλαπλών δραστικών συστατικών που προστατεύει και περιποιείται το δέρμα σου όλη την ημέρα. Το προφυλάσσει από την εμφάνιση συμπτωμάτων ακμής,περιορίζοντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών που προκαλείται ιδιαίτερα εξαιτίας της χρήσης προστατευτικών μασκών. Παράλληλα, ελέγχει τη λιπαρότητα δίνοντας matte αποτέλεσμα, ηρεμεί τους ερεθισμούς, ενυδατώνει και κρατάει το look σου αναλλοίωτο όλη την ημέρα.

Prep + Prime Fix+ (Shimmer ) Pinklite της MAC

Prep + Prime Fix+ (Shimmer ) Pinklite της MAC

Το αγαπημένο προϊόν Fix+ είναι πλέον εμπλουτισμένο με πέρλες για να προσφέρει την απόλυτη λάμψη. Αυτή η καινούργια formula έχει τα ίδια ενυδατικά και αναζωογονητικά στοιχεία με την κλασική εκδοχή, παρατείνει τη διάρκεια του makeup μέχρι και 12 ώρες και προσφέρει την απόλυτη λάμψη χάρη στις μικροπέρλες που περιέχει. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα υγιής και φωτεινή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ