Follow us

Η Kim Kardashian έκοψε κοντά τα μαλλιά της

Για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης.

Kim Kardashian Abaca Press

Η Kim Kardashian είναι μια από τις stars που τολμούν πολύ συχνά αλλαγές στα μαλλιά και στην εμφάνισή τους εν γένει. Η ίδια έχει δοκιμάσει όλα τα στιλ, από κοντό, αυστηρό καρέ μέχρι xxl μαλλιά αλά Ραπουνζέλ. Μάλιστα, τα μακριά extensions είναι σήμα κατατεθέν της τους τελευταίους μήνες, αφού τη βλέπουμε να τα προτιμά σε σταθερή βάση και δύσκολα να τα αποχωρίζεται.

Κάτι που όμως δεν ισχύει όταν πρόκειται για κάποια επαγγελματική φωτογράφιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η 40χρονη, ως γνήσια επαγγελματίας, τολμάει πολλά διαφορετικά looks και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις ανάγκες της δουλειάς της.

H Kim Kardashian με αλά Jackie O χτένισμα είναι άλλος άνθρωπος

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες, στο πλαίσιο της φωτογράφισης των νέων καλλυντικών προϊόντων της δικής της σειράς KKW Beauty. O Chris Appleton ανέβασε μια φωτογραφία της εξηγώντας στη λεζάντα ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει τα extensions και να δοκιμάσει ένα πιο κοντό hairstyle, έτσι για αλλαγή.

Δες το νέο look:

Loading...

Πρόκειται για μετρίου μήκους μαλλιά που ξεπερνούν του ώμους, με ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες και χωρίστρα στη μέση. Το χτένισμα που έκανε θύμιζε κάτι από άλλη εποχή, αφού τα μαλλιά ήταν ίσια με γυριστές άκρες προς τα μέσα. Ένα πολύ θηλυκό look που νομίζουμε της πηγαίνει πιο πολύ απ' όποιο άλλο hairstyle έχουμε δει πάνω της μέχρι τώρα.

H Kendall Jenner έκανε τις ombré-blonde ανταὐγειες που θα θες να αντιγράψεις asap

Κάνε swipe left για να δεις όλες τις φωτογραφίες:

Loading...

Δυστυχώς, αυτή η αλλαγή δεν κράτησε για πολύ, καθώς σύντομα η social media queen επέστρεψε στα αγαπημένα της μακριά μαλλιά.

Εσύ πώς την προτιμάς;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ