Follow us

H Kim Kardashian με αλά Jackie O χτένισμα είναι άλλος άνθρωπος

Ποζάρει με την κόρη της North, σε μια φωτογράφιση με αέρα άλλης εποχής.

Kim Kardashian Abaca Press

Ίσως πρόκειται και για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταμφιέσεις που έχει κάνει ποτέ για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης: Η Kim Kardashian με αλά Jackie O hairstyle μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα και τολμούμε να πούμε ότι είναι και η αγαπημένη μας.

Η Elsa Hosk σού δείχνει πώς να πετύχεις τα off-duty χτενίσματά της

Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη ανέβασε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της μια σειρά φωτογραφιών με αφορμή τα γενέθλια της πρωτότοκης κορούλας της North, που σήμερα κλείνει τα 8 της χρόνια. Πρόκειται για μια φωτογράφιση με θέμα τη θρυλική Jacqueline Kennedy Onassis, την πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ John Fitzgerald Kennedy αλλά και του Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση.

Στις εν λόγω εικόνες διακρίνεται ξεκάθαρα το iconic χτένισμα της Jackie O, μιας υπέρκομψης παρουσίας της εποχής εκείνης και πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το πολύ κοντό καρέ, στα όρια του pixie cut, με πλούσιο όγκο που συγκεντρώνεται στην κορυφή του κεφαλιού αλλά και εξαιρετική κίνηση. Η πλαϊνή φράντζα και οι άκρες των μαλλιών είναι γυριστές προς τα μέσα και πάνω, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο χαρακτήρα στο hair look.

Το μακιγιάζ δεν γινόταν να μην εναρμονιστεί με το hairstyle της εποχής: Μια φίνα γραμμή eyeliner, μπλε-γκρι απαλή σκιά στα βλέφαρα, έντονο ρουζ και κοψίματα και nude χείλη συμπλήρωναν την όλη εικόνα.

Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα απο τα πιο κομψά και αριστοκρατικά looks που έχει δοκιμάσει η social media queen, που όμοιό του δεν βλέπουμε συχνά πάνω της. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, και να επιβεβαιώσουμε την άποψη που τη θέλει να είναι (εξαιρετικός) χαμαιλέοντας.

H Kendall Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο επίπεδο

Στις ίδιες φωτογραφίες η κόρη της ποζάρει σαν σωστό μοντέλο με τα space buns στα μαλλιά της να κλέβουν επίσης την παράσταση.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Φυσικά, πρόκειται για παλιότερες εικόνες που έφερε στο φως η influencer για να τιμήσει τα γενέθλια της κόρης της και να δηλώσει με αυτόν τον τρόπο τον ιδιαίτερο δεσμό που τις δένει.

Το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ της Heidi Klum που έγινε viral

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ