Follow us

Τα καλύτερα beauty προϊόντα που δοκιμάσαμε τον Ιούνιο

Η beauty editor δοκίμασε όλες τις νέες αφίξεις στα beauty προϊόντα και σου προτείνει όσα δεν πρέπει να λείπουν απ᾽το νεσεσέρ σου.

beauty iStock

Το καλοκαίρι είναι αισίως εδώ και οι θερμοκρασίες που έχουν χτυπήσει κόκκινο μάς κάνουν να ανυπομονούμε για τις διακοπές μας. Μέχρι όμως να έρθει η στιγμή που θα αποδράσουμε σε κάποιο νησί, ρίξε μια ματιά στα προϊόντα που δοκιμάσαμε τον περασμένο μήνα και που ίσως σου φανούν χρήσιμα στις διακοπές σου - και όχι μόνο.

Eτοιμάζεις βαλίτσα για τριήμερο; Τα 7 beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου

Γιατί εδώ στα κεντρικά του miss bloom, μάς αρέσει να δοκιμάζουμε συνέχεια καινούρια beauty προϊόντα κάθε είδους (από σαμπουάν και κρέμες μαλλιών, μέχρι αντηλιακά, προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα). Έτσι, μετά από σκέψη και αρκετή έρευνα, έχουμε να σου προτείνουμε (μερικά μόνο από) τα αγαπημένα μας αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ αλλά και hairstyling που πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς από δω και στο εξής - και φυσικά, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Μαλλιά

Για τη φροντίδα των μαλλιών σου το καλοκαίρι, σού προτείνουμε το σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών Bain Après Soleil της Kérastase, που ενυδατώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά μετά την έκθεσή τους στον ήλιο. Επιπλέον, προστατεύουν από το τόσο ενοχλητικό φριζάρισμα αλλά και από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί εξαιτίας του αλατιού και του χλωρίου.

Τα καλύτερα beauty προϊόντα που δοκιμάσαμε τον Ιούνιο

Για το styling, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις το Surf Spray της Bumble and Bumble. που βοηθάει τα μαλλιά να αποκτήσουν αυτούς τους μαγικούς κυματισμούς; Ψέκασέ το ομοιόμορφα κατά μήκος των νωπών μαλλιών σου και θα φαίνεται σαν να βγήκες μόλις απ᾽τη θάλασσα με υπέροχα mermaid waves.

makeup

Αντηλιακά

Αν δεν σου αρέσουν τα λευκά υπολείμματα που αφήνουν τα περισσότερα αντηλιακά, προτίμησε ένα αντηλιακό σε μορφή νερού. Διάφανο, ανάλαφρο και με πανεύκολη επάλειψη στο δέρμα, θα διευκολύνει τη ζωή σου ενώ μπορείς να το απλώνεις στην πλάτη και σε αθέατα σημεία ακόμα και μόνη σου. Το αγαπημένο μας είναι το Capital Soleil water mist της Vichy με SPF50 για λαμπερό μάυρισμα και προστασία ευρέως φάσματος.

makeup

Όσο για το πρόσωπο, επίλεξε ανάμεσα σε ένα αντηλιακό γαλάκτωμα είτε σε ένα spray που επίσης απλώνεται πανεύκολα - και βολεύει πολύ αν θες να το ανανεώσεις ενώ είσαι μακιγιαρισμένη, αφού δεν αλλοιώνει καθόλου το μακιγιάζ.

Δοκίμασε είτε το SunScreen On the Move της Frezyderm είτε το Bariésun Dry Mist της Uriage.

makeup

makeup

Ενυδάτωση προσώπου

Πρόσφατα ανακαλύψαμε τις σταγόνες ομορφιάς της εταιρείας Tzimas Cosmetics. Πρόκειται για μια φόρμουλα βασισμένη σε συστατικά φυτικής προέλευσης για άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από αφυδάτωση ακόμη και σε συνθήκες έντονης σωματικής δραστηριότητας. Προφυλάσσει από τις βλαβερές επιπτώσεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος στο δέρμα, δίνει εξαιρετική αίσθηση δροσιάς και απαλότητας και μειώνει τις λεπτές γραμμές.

tzimas

Μακιγιάζ

Τον Ιούνιο είχαμε και μερικές νέες αφίξεις σε προϊόντα μακιγιάζ και αυτά που ξεχωρίσαμε είναι άκρως καλοκαιρινά, βοηθώντας σε να αποκτήσεις το πολυπόθητο και τόσο κολακευτικό sunkissed look.

Ρουζ

Προτείνουμε να εντάξεις στο μακιγιάζ σου τα ρουζ σε κρεμώδη υφή που χαρίζουν ένα φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλα αλλά και μια αξεπέραστη λάμψη, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την περιοχή.

Bare With Me Luminous Cheek Serum Tan Bronze

nyx

Tinty Cheeks της Mon Rêve (01)

makeup

Face mist | Το προϊόν με τα μοναδικά οφέλη που θα σε "σώσει" στον καύσωνα

Bronzers

Μάς άρεσαν πολύ οι bronzing powders της Nuxe και της Huda Beauty. Και οι δύο χαρίζουν μια ηλιοκαμμένη όψη, αναδεικνύοντας το μαύρισμα αλλά και τα χαρακτηριστικά σου, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκιά.

Poudre Eclat Prodigieux της Nuxe

makeup

Glowish by Huda Beauty, Sephora

makeup

Highlighter

Αν πρέπει να αγοράσεις μόνο ένα highlighter τότε αυτό προτείνουμε να είναι το Dolce Diva Baked Highlighter της KIKO Milano. Σε πολυτελή συσκευασία αλλά και με χρυσαφένια απόχρωση, θα σε κάνει να νιώθεις και να μοιάζεις με τις Ιταλίδες ντίβες του παλιού ιταλικού σινεμά. Δώσε λάμψη στα ζυγωματικά σου με το συγκεκριμένο highlighter και θα μας θυμηθείς!

makeup

Φρύδια

Ξετρελαθήκαμε με το Lift & Snatch! Brow Tint Pen της NYX Cosmetics που με τη λεπτή μύτη του μπορείς να ζωγραφίσεις μικρές τριχούλες κατά μήκος των φρυδιών σου γεμίζοντάς τα, για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

makeup

Body Mists

Αν αναζητάς ένα ανάλαφρο body mist που να μυρίζει καλοκαίρι, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το body mist Coconut Water KORRES αλλά και το Sun Fragrant Water της Nuxe.

makeup

makeup

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ