Follow us

Το εύκολο τρικ για να αποκτήσεις τα ζουμερά χείλη της Kylie Jenner

Η τεχνική που ακολουθεί και που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις κι εσύ.

kylie jenner Abaca Press

H Kylie Jenner διαθέτει ίσως από τα πιο σαρκώδη και σαγηνευτικά χείλη στο Hollywood, τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ότι αποτελούν πλέον και σήμα κατατεθέν της.

Βέβαια, δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι έχει προσθέσει fillers για να τα φουσκώσει, και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία, μόλις στα 16 της χρόνια. Κι αυτό γιατί, όπως είχε δηλώσει η ίδια, δεν αισθανόταν άνετα με το γεγονός ότι από φυσικού της τα χείλη της ήταν ιδιαίτερα λεπτά.

Δεν είναι ανάγκη βέβαια να καταφύγεις κι εσύ στο νυστέρι για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά (εκτός κι αν το θέλεις φυσικά). Με ένα απλό και εύκολο τρικ στο μακιγιάζ, μπορείς να μιμηθείς αυτό το τέλειο σχήμα και να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν σαρκώδη και ζουμερά in no time.

Θες να μάθεις πώς;

Αν παρατηρήσεις καλά την Kylie Jenner, θα διαπιστώσεις ότι δίνει μεγάλη βάση στο περίγραμμα των χειλιών της αλλά και στις υφές των κραγιόν που χρησιμοποιεί. Έχει εξασκηθεί και κάνει με τέτοια ακρίβεια το overlipping, που δίνει το τέλειο σχήμα στα χείλη της χωρίς να το κάνει να δείχνει ψεύτικο ή αντιαισθητικό. Το μολύβι δηλαδή ξεπερνά τα φυσικά όρια των χειλιών της, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτά έχουν μεγαλύτερο σχήμα. Όσο για το χρώμα, προτιμά gloss, διάφανες υφές αλλά και nude ενυδατικές αποχρώσεις που γίνονται ένα με το φυσικό χρώμα των χειλιών και χαρίζουν ένα natural, ζουμερό αποτέλεσμα. Ιδίως τα lip gloss προσφέρουν ακριβώς αυτό το εφέ.

Τα αγαπημένα μας lip gloss για φυσικά σαρκώδη και ελκυστικά χείλη

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα, η 23χρονη φαίνεται να έχει υιοθετήσει κι ένα από τα πιο trendy makeup trends που έχει επανέλθει τελευταία στο προσκήνιο και δεν είναι άλλο από το brown lip liner ή αλλιώς supermodel lip. Πρόκειται δηλαδή για το καφέ περίγραμμα που είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το nude (συνήθως) κραγιόν, κάνοντας έτσι μια χρωματική αντίθεση με αυτό. Άλλο ένα μικρό τρικ που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ για να "μεγαλώσεις" τα χείλη σου φυσικά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ