Follow us

Τα αγαπημένα μας lip gloss για φυσικά σαρκώδη και ελκυστικά χείλη

Και το απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ για φρέσκα, καλοκαιρινά looks.

lip gloss iStock

Lip Gloss: Ένα προϊόν μακιγιάζ με το οποίο οι περισσότερες έχουμε μια συναισθηματική σύνδεση, αφού είναι από τα πρώτα καλλυντικά που αποκτήσαμε στην εφηβεία μας. Την περίοδο εκείνη που δεν μας "επιτρεπόταν" να βαφτούμε κανονικά, το lip gloss φαινόταν το σωτήριο εκείνο προϊόν που μας έκανε να νιώθουμε πανέμορφες, ακόμα κι αν δεν φορούσαμε καθόλου μακιγιάζ.

Κατεξοχήν νεανικό, το lip gloss εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο βασικά προϊόντα μακιγιάζ και στην ενήλικη ζωή μας. Δίνει μια φρέσκια νότα στο πρόσωπο ενώ κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα διαμορφώνοντας το φυσικό περίγραμμά τους. Οι νέες συνθέσεις τους προσφέρουν μοναδικό όγκο και λάμψη, χαρίζοντάς σου έτσι στην στιγμή υπέροχα σαρκώδη χείλη.

Το DIY Lip Scrub που θα σου χαρίσει τα πιο μεταξένια, ζουμερά χείλη ever

Στα συν ότι οι ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλές τους ενυδατώνουν βαθιά τα χείλη ενώ είναι αρκετά σταθερές, έτσι ώστε να μη φοβάσαι ότι θα αλλοιωθεί το προϊόν κάτω απ' τη μάσκα. Άσε που ανανεώνεται πανεύκολα on the go χωρίς να ανησυχείς ότι θα λερωθείς.

Ιδίως το καλοκαίρι είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ, αφού αρκεί ένα lip gloss (διάφανο ή με διακριτικό χρώμα) για να τονίσεις εύκολα και γρήγορα την πιο σέξι περιοχή του προσώπου σου. Λίγο ρουζ και μάσκαρα απλά συμπληρώνουν το υπόλοιπο makeup look σου, χαρίζοντάς σου μια φρέσκια, νεανική όψη.

Τα καλύτερα beauty προϊόντα που δοκιμάσαμε τον Ιούνιο

Δες παρακάτω τα 5 αγαπημένα μας lipgloss:

Extreme Shine Volume Lip gloss, ESSENCE

Τα αγαπημένα μας lip gloss για φυσικά σαρκώδη και ελκυστικά χείλη

Χωρίς την προσθήκη σιλικόνης, μικροπλαστικών σωματιδίων, αλκοόλ και ελαίων, αυτά τα "clean beauty" lip gloss της ESSENCE περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών. Χαρίζουν ένα εξαιρετικά plumbing αποτέλεσμα αλλά και λάμψη με διακριτικό χρώμα. Διαθέσιμα σε 15 υπέροχες αποχρώσεις.

This is Milky Gloss!, NYX Cosmetics

lip gloss

Εμπλουτισμένο με vegan γάλα, προσφέρει μια πινελιά milky χρώματος με εξαιρετικά γυαλιστερή λάμψη και ενυδάτωση έως και 12 ώρες. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις.

Fruit Explosion Juicy Lip Oil, Kiko Milano

lip gloss

Ενυδατικό έλαιο χειλιών με σύνθεση που δεν κολλάει στα χείλη, αφήνοντας μια αξεπέραστη λάμψη. Διαθέσιμο σε δύο αρώματα: cranberry και εκχυλίσματα πορτοκαλιού.

Lips Water Holographic, Lanolips

lip gloss

Απαλό ενυδατικό νερό για τα χείλη με πλούσια και ελαφριά σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και μέντα. Υφή που δεν κολλάει και που αφήνει μια διάφανη όψη στα χείλη.

Glossed, Sephora

lip gloss

Ένα μοναδικό, μακράς διάρκειας lip gloss της SEPHORA COLLECTION για πληθωρικά χείλη γεμάτα λάμψη, χρώμα και ενυδάτωση. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με έλαιο από σπόρους καρπουζιού, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, χαρίζοντας ακόμα πιο άνετη αίσθηση όταν το φοράς. Τα χείλη αποκτούν εξαιρετική λάμψη σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από τα πιο διακριτικά nude σε πιο τολμηρούς και προκλητικούς τόνους.

Face mist | Το προϊόν με τα μοναδικά οφέλη που θα σε "σώσει" στον καύσωνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ