Follow us

H Bella Hadid με ένα από τα πιο λαμπερά beauty looks στο 74ο Φεστιβάλ Καννών

Το άκρως φωτογενές μακιγιάζ της τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

bella hadid Splash News

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών στο ομώνυμο θέρετρο του Γαλλικού Νότου, με πλήθος λαμπερών celebrities να κατακλύζουν το κόκκινο χαλί. Μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, είδαμε επιτέλους λίγο από το κλασικό και αγαπημένο glamour να κυριαρχεί στη διοργάνωση, θυμίζοντας τις ένδοξες, pro-covid εποχές.

Με την πλειοψηφία των αγαπημένων stars να τηρούν ένα φυσικό, σχεδόν no makeup look ακόμα και στο red carpet, η Bella Hadid έκανε τη διαφορά. Για άλλη μια φορά, το γοητευτικό top model τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του όχι μόνο χάρη στη vintage, haute couture δημιουργία του Jean Paul Gaultier που μάλιστα είχε φορέσει στο παρελθόν και η Naomi Campbell, αλλά και λόγω του λαμπερού, προσεγμένου μακιγιάζ της, που μόνο ελαφρύ δεν ήταν.

Πήγε κόντρα στην low-maintenance τάση που ακολούθησαν οι υπόλοιπες καλεσμένες, και σύμφωνα με την οποία πολλές εμφανίστηκαν στην εκδήλωση λιτές και απέριττες (αναφορικά με τα beauty looks τους).

Απεναντίας, η εντυπωσιακή 24χρονη θέλησε να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, δίνοντας έξτρα ένταση στα μάτια. Με ένα clean-cut smokey eye look σε γκρι και καφέ αποχρώσεις, καλοσχηματισμένα λεπτά φρύδια και ιδαιαίτερα κοψίματα στα ζυγωματικά, το μοντέλο κατάφερε να κεντρίσει τα φλας των φωτογράφων, με ένα σούπερ φωτογενές look. Τα χείλη βάφτηκαν στην αγαπημένη της σομόν-nude απόχρωση που εναρμονίστηκε πλήρως με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Όσο για το χτένισμα, δημιούργησε έναν από τους πιο περίτεχνους κότσους που έχουμε δει τελευταία. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα top-knot, το οποίο πλεκόταν περίτεχνα σε ένα σχήμα που θύμιζε κάτι σαν φιόγκο.

74ο Φεστιβάλ Καννών | Το κοινό που είχαν τα beauty looks των καλεσμένων

Δες το look της:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ