Follow us

Emily Ratajkowski | Έκανε το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις διακοπές σου

Low-maintenance και girly, θα σε βολέψει πολύ αν είσαι κι εσύ μανούλα.

Emily Ratajkowski Splash News

H Εmily Ratajkowski είναι μια από τις νεαρές μανούλες που προτιμούν τα low-maintenance χτενίσματα για την καθημερινότητά της. Τους τέσσερις τελευταίους μήνες που ακολούθησαν τη γέννηση του γιου της διαπιστώσαμε ότι δίνει βάση στα εύκολα και γρήγορα χτενίσματα - πράγμα λογικό, μιας και η έλλειψη χρόνου με ένα μωρό στο σπίτι είναι δεδομένη τον πρώτο καιρό.

Όπως συμβαίνει με όλες τις νέες μανούλες, οι απλές αλογοουρές ή τα top-knots, ακόμα και τα messy, επιμελώς ατημέλητα hairstyles, είναι τα κύρια χτενίσματα που επιλέγει το 29χρονο μοντέλο για τις βόλτες της, ακόμα και για τις... πόζες της στο Instagram.

Δες τι εννοούμε:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Πρόσφατα όμως είδαμε ότι δημιούργησε ένα χτένισμα που θεωρούμε ότι είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορούσε να κάνει: τα beach waves.

Wavy Hair | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι είναι παντός καιρού

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το συγκεκριμένο hairstyle που πραγματικά πιστεύουμε ότι κολακεύει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, όποιο χρώμα και τύπο μαλλιών κι αν έχουν. Tα κυματιστά μαλλιά μάς αρέσουν γιατί μας θυμίζουν θάλασσα και διακοπές - μιας και αυτά τα μαλλιά έχουμε αμέσως μόλις βγούμε από το νερό, χάρη στο θαλασσινό αλάτι. Επίσης, δίνουν μια σέξι και ταυτόχρονα νεανική αύρα στο look μας και, αν και messy, φαίνεται ότι έχουμε κάνει ένα πολύ προσεγμένο χτένισμα.

Το θετικό είναι ότι μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά σε 5 λεπτά - και, ιδίως αν είσαι κι εσύ μανούλα, θα σου λύσει τα χέρια.

Πώς να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου μέσα σε 5᾽

Δες το χτένισμα του μοντέλου:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ