Follow us

Lady Gaga | Η πόζα στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ

H star απέδειξε ότι το no makeup look είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Lady Gaga Splash News/ideal Image

Δύσκολα θα δεις τη Lady Gaga χωρίς ίχνος μακιγιάζ... Κι όμως, πρόκειται για άλλη μια celebrity που υιοθέτησε το no makeup look, τη στιγμή που την έχουμε συνηθίσει σε έντονα και "βαριά" looks να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε ό,τι αφορά το no makeup look τώρα, αναφερόμαστε σε εκείνη την τάση στο μακιγιάζ που θέλει τα πρόσωπα "γυμνά", χωρίς κανένα makeup προϊόν, και που, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έκανε μεγάλη θραύση παγκοσμίως. Φαίνεται όμως ότι ήρθε για να μείνει, μιας και όλο και περισσότερες stars, beauty addicts και influencers προτιμούν τελευταία τις low-maintenance εμφανίσεις, είτε αναφορικά με τα μαλλιά είτε με το μακιγιάζ τους.

Έτσι και η Lady Gaga, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να κάνει ηλιοθεραπεία και να μας δείχνει το αψεγάδιαστο δέρμα της που κυριολεκτικά έλαμπε στην κάμερα.

Το glowy makeup της Hailey Bieber είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές εξόδους σου στο νησί

Δες το στιγμιότυπο:

Loading...

Εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα από το πόσο λεία και καθαρή ήταν η επιδερμίδα της, χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι, ενώ ακτινοβολούσε υγεία και λάμψη. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες που χρειάζεται να βάφονται καθημερινά για επαγγελματικούς λόγους είναι πιο δύσκολο να κρατήσουν υγιή και λαμπερή την επιδερμίδα τους. Κι όμως, η γοητευτική τραγουδίστρια τα κατάφερε κι εμείς θέλουμε τόσο πολύ να μάθουμε όλα τα skincare tips της.

Φυσικά ήταν πανέμορφη και χωρίς μακιγιάζ - πράγμα που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η φυσικότητα και η απλότητα είναι το καλύτερο όπλο μιας γυναίκας.

Εσύ έχεις δοκιμάσει / θα δοκίμαζες την τάση;

Εύκολα, καθημερινά χτενίσματα για καλοκαίρι | Πάρε ιδέες από 8 αγαπημένες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ