Follow us

Εύκολα, καθημερινά χτενίσματα για καλοκαίρι | Πάρε ιδέες από 8 αγαπημένες celebrities

Τα καθημερινά χτενίσματα των διασήμων εμπνέουν τα δικά μας hairstyles στον καύσωνα.

Camila Cabello Abaca

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαριού, με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται μόνιμα πλέον στο κόκκινο. Τα hot, καθημερινά χτενίσματα για καλοκαίρι είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρεις έναν αέρα διακοπών στο γραφείο ή στις βόλτες σου στην πόλη. Αν τα προσαρμόσεις κατάλληλα, μπορούν να σε συνοδεύσουν απ΄το πρωί έως το βράδυ.

8+1 celebrities που είχαν τα καλύτερα χτενίσματα με κοτσίδες

Αυτή τη φορά, πήραμε έμπνευση από αγαπημένες celebrities και τα hairstyles που επιλέγουν κι εκείνες για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, επίσημες και μη. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των χτενισμάτων; Είναι εύκολο να τα κάνεις, γίνονται σε χρόνο μηδέν, ενώ θα σε δροσίσουν στη στιγμή, μιας και θα έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου με έναν stylish τρόπο.

Loose ponytails

Οι χαμηλές, χαλαρές αλογοουρές έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, λόγω ευκολίας και ευελιξίας. Πήραμε ιδέες από το χτένισμα της Margot Robbie στα φετινά Όσκαρ, με το low ponytail και τις curtain bangs, που θα δείχνει τέλειο στο γραφείο - ιδίως αν έχεις να πας για ποτό αμέσως μετά. Και το loose pony της Emily Ratajkowski όμως, συνδυασμένο με το jockey της είναι τέλειο για τις σαββατιάτικες βόλτες σου στο κέντρο, στα μαγαζιά ή στις παραλίες της Αττικής. Αν θες κάτι πιο εξεζητημένο, αντίγραψε το wet look της Sara Sampaio.

Loading...
Loading...
Loading...

All time classic buns

Οι κότσοι είναι το κλασικό χτένισμα του καλοκαιριού - και όχι μόνο. Top-knots και messy buns θα σου λύσουν τα χέρια, ενώ αν έχεις μακριά μαλλιά σίγουρα θα σε "δροσίσουν". Στα συν ότι όταν τα λύσεις θα έχεις υπέροχους, φυσικούς κυματισμούς. Κάν' το όπως η JLo, η Hailey Bieber και η Dua Lipa και πειραματίσου με διαφορετικά στυλ κάθε φορά. Μην ξεχνάς να αφήνεις λίγα τουφάκια ή τις αφέλειές / φράντζες σου (αν έχεις) για ακόμα πιο σέξι look.

Loading...
Loading...
Loading...

Hailey Bieber | Τα χτενίσματα που επιλέγει για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα

Half up - Half down

Η Olivia Palermo ξέρει πώς να κάνει κομψό ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Ένα twist που θα σου αλλάξει τελείως το στυλ του συγκεκριμένου hairstyle είναι, αντί για το παραδοσιακό λαστιχάκι ή scrunchie σου, να φορέσεις ένα claw clip ή φιόγκο-κορδέλα.

Loading...

Braids everywhere

Πλεξούδες πάντα και παντού. Το αγαπημένο μας girly χτένισμα σε όσες παραλλαγές μπορείς να φανταστείς: γαλλικές ή ψαροκόκκαλες, baby ή twin braids, bubble braids... H επιλογή είναι δική σου!

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ