Follow us

Πώς δείχνουν οι celebrities χωρίς μακιγιάζ;

14 αγαπημένες stars μάς εμπνέουν να αγκαλιάσουμε τη "γυμνή" επιδερμίδα μας.

Beyonce Splash

Τις έχουμε συνηθίσει απαστράπτουσες, να λάμπουν στο κόκκινο χαλί ή στα λαμπερά εξώφυλλα των περιοδικών με το τέλειο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους και κρύβει τις (όποιες) ατέλειες. Είναι γεγονός ότι το επαγγελματικό makeup, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να κάνει θαύματα και να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο, εξού και πάντα δίνεται μεγάλη σημασία σε αυτό, ιδίως πριν από κάποια glamorous εκδήλωση.

Lady Gaga | Η πόζα στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι φορές που ακόμα και οι celebrities προτιμούν το no makeup look - θες επειδή θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα απ' το βαρύ μακιγιάζ και να αφήσουν την επιδερμίδα τους να "ξεκουραστεί", θες επειδή έχει γίνει trend τελευταία το look χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουν ενδώσει στην "τάση". Και, δεν θα πούμε ψέματα, μας αρέσει πολύ να τις βλέπουμε αμακιγιάριστες.

Φαίνεται ότι ολοένα και περισσότερες A-listers αγκαλιάζουν τον εαυτό τους και το πρόσωπό τους όπως ακριβώς είναι, χωρίς να επιχειρούν να κρύψουν τις ατέλειες, τα σημάδια ή τα σπυράκια που τυχόν έχουν κατά καιρούς. Και αυτό είναι πολύ παρηγορητικό σε μια εποχή όπου προκρίνεται η τέλεια, χωρίς ψεγάδι εμφάνιση, προκαλώντας στρες στις γυναίκες (σχεδόν) κάθε ηλικίας.

Emily Ratajkowski | Έκανε το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις διακοπές σου

Δες παρακάτω λοιπόν όλες εκείνες τις celebrities που έχουν ποζάρει κατά καιρούς χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποτελώντας πρότυπο για όλες μας - να μάθουμε να μας αγαπάμε (και) χωρίς μακιγιάζ. Και, μάντεψε, είναι όλες τους πανέμορφες.

Οι διάσημες χωρίς μακιγιάζ

Kylie Jenner

Loading...

Selena Gomez

Loading...

Demi Lovato

Loading...

Rihanna

Loading...

Camila Cabello

Loading...

Taylor Swift

Loading...

Cara Delevingne

Loading...

Beyoncé

Loading...

Lucy Hale

Loading...

Bella Hadid

Loading...

Salma Hayek

Loading...

Jennifer Lopez

Loading...

Victoria Beckham

Loading...

Ashley Benson

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ