Follow us

4 εύκολα hacks για να χρησιμοποιήσεις τα hair clips που δεν "τσακίζουν" την τρίχα

Και πού μπορείς να βρεις τα backstage hair clips που θα σου λύσουν τα χέρια.

hair clips Hey Beauty

Πιθανόν να έχεις δει τα hair clips που φοράνε τα μοντέλα στα backstage όλων των μεγάλων fashion shows του εξωτερικού για την προετοιμασία των μαλλιών και του μακιγιάζ τους λίγο πριν βγουν στην πασαρέλα. Εάν πάλι όχι, να σε πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για τα super girly, χρωματιστά (glittery ή όχι) πιαστράκια που είναι τόσο χρήσιμα για τους hairstylists και makeup artists, μιας και τους λύνουν τα χέρια κάθε φορά που θέλουν να πετύχουν το τέλειο χτένισμα και makeup.

4 εύκολα hacks για να χρησιμοποιήσεις τα hair clips που δεν "τσακίζουν" την τρίχα

Τι ακριβώς κάνουν και πώς χρησιμεύουν;

Η ονομασία τους: "backstage clips", ένα "gadget on a budget" αξεσουάρ μαλλιών που όχι μόνο συγκρατεί τα μαλλιά ώστε να μπορείς ανενόχλητη να βάφεσαι χωρίς να σε εμποδίζουν/αποσπούν ενοχλητικές τουφίτσες, αλλά ταυτόχρονα δεν ταλαιπωρούν ούτε τσαλακώνουν την τρίχα όπως τα κοινά τσιμπιδάκια. Ταυτόχρονα, βοηθούν στο να πιάσεις τα μαλλιά σου χωρίς να καταστρέψεις το χτένισμά σου.

hair clips

Δες παρακάτω τέσσερις τρόπους για να χρησιμοποιήσεις τα Backstage Clips:

Για να "τιθασεύσεις" τις φύτρες:

Αφού έχεις στεγνώσει στο 90% τα μαλλιά σου, χτένισε τις φύτρες προς την κατεύθυνση που θέλεις να σταθούν. Τοποθέτησε τα Backstage Clips για να τις σταθεροποιήσεις και αφήσέ τα στα μαλλιά σου μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.

Για να δημιουργήσεις τις τέλειες Vague:

Αφού έχεις δημιουργήσει ανάλαφρες μπούκλες, χτένισέ τες και ψέκασε με λακ μόλις τελειοποιήσεις το χτένισμα σου. Χρησιμοποίησε τα Backstage Clips στα σημεία που δημιουργείται η πιο έντονη καμπύλη και άφησέ τα για μερικές ώρες. Μόλις τα αφαιρέσεις, θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο Hollywood Vague hairstyle.

hair clips

Για να σταθεροποιήσεις τα French Curtain Bangs σου:

Μόλις στεγνώσεις τις αφέλειες σου, βρες το τέλειο για σένα σχήμα και σταθεροποίησέ τες με τα Backstage Hair Clips. Άφησέ τα μέχρι να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου. Οι αφέλειες θα έχουν πάρει με αυτόν τον τρόπο τη φορά που θέλεις.

Για να μαζέψεις τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ ή της skincare ρουτίνας σου:

Οι διασημότεροι make up artists χρησιμοποιούν τα backstage clips κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, για να αφαιρέσουν τα μαλλιά από τα πρόσωπα των μοντέλων, χωρίς να χαλάσουν το χτένισμα τους. Χρησιμοποίησέ τα κατά τον ίδιο τρόπο και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα κάνεις το μακιγιάζ ή την περιποίηση του προσώπου σου.

Αν αναρωτιέσαι πού ακριβώς θα βρεις τα backstage clips, μιας και στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούσαν -μέχρι πρότινος - σού έχουμε νέα. Πρόσφατα ανακαλύψαμε τα πιο ανθεκτικά και girly clips στο Hey! Beauty, το τέλειο site όπου μπορείς να βρεις εκτός από hair clips, πολύ κομψά κλάμερ και λοιπά αξεσουάρ μαλλιών.

Τα αγαπημένα μας, πολύχρωμα backstage clips μπορείς να βρεις εδώ, ενώ εδώ θα ανακαλύψεις τα πιο μοδάτα claw clips για να πιάνεις τα μαλλιά σου με στυλ, όπως κάνουν τόσες fashionistas τελευταία.

Δες κι εδώ: Claw Clips ή κλάμερ | Δες πώς να συνδυάσεις το πιο cult & cool αξεσουάρ μαλλιών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ