Follow us

Τα βερνίκια νυχιών που θα γίνουν το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα χρώματα που επιλέγουν τα πιο στιλάτα κορίτσια αυτήν την στιγμή.

τάσεις στα νύχια καλοκαίρι 2021 Istock Photo

'Ενας τοίχος γεμάτος μπουκαλάκια σε ψυχρές και θερμές αποχρώσεις όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου, αλλά και σε ποικίλα φινιρίσματα, από το πιο απλό σατινέ, μέχρι ματ, glossy και glitter, σίγουρα θα προκαλούσε σύγχυση ακόμα και στην πιο ψύχραιμη των beauty addicts. Το αποτέλεσμα; Όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα τέταρτο για να αποφασίσουμε τελικά τι χρώμα θα βάψουμε τα νύχια μας, τα δέκα λεπτά του οποίου σπαταλώνται στην προσπάθεια να θυμηθούμε τελικά ποιο είναι το αγαπημένο μας χρώμα. Η OPI αποφάσισε να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και για μία ακόμα χρονιά να συνεργαστεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη στη δημιουργία μιας συλλογής βερνικιών που θα περιέχει μόνο όλες τις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2021, κάνοντας έτσι τη ζωή μας στο nail salon πολύ πιο εύκολη.

Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2021;

Τα βερνίκια νυχιών που θα γίνουν το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα δύο brands συνεχίζουν τη δημιουργική διαδρομή συνεργασίας τους, με τον σχεδιαστή να εμπνέεται από τις αρχές και την Χολιγουντιανή καταγωγή της OPI δημιουργώντας τη νέα συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, με στόχο να δώσει στις σύγχρονες γυναίκες ένα "star quality” για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας τους.

OPI

Η OPI αναλαμβάνει κι αυτή να μας μεταφέρει στους λαμπερούς δρόμους του Hollywood, όπου ξεκίνησε η κληρονομιά της, πάντα με ελληνική αίγλη και αέρα ανανέωσης. Έτσι λοιπόν η νέα συλλογή βερνικιών αποτίνει φόρο τιμής στις ρίζες του brand, περιλαμβάνοντας 12 μοντέρνες αποχρώσεις, που θα απογειώσουν κάθε outfit σου φέτος το καλοκαίρι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2021:

Red

OPI
Emmy have you seen Oscar

Κλασικές και πάντα διαχρονικά κομψές, οι κόκκινες αποχρώσεις στα νύχια επανέρχονται στο προσκήνιο.

OPI
I am really an actress

Συνδύασε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί σύνολο με κερασί αποχρώσεις στα νύχια για μία ton sur tone εμφάνιση ή τόλμησε να κάνει το απόλυτο matchy matchy look συνδυάζοντας μία τουαλέτα σε κόκκινο χρώμα με μεταλλικό φινίρισμα με το ασορτί βερνίκι νυχιών.

Pink

OPI
Hollywood vibe

Εξίσου αγαπημένη επιλογή για φέτος είναι και οι ροζ αποχρώσεις. Συνδύασε μια ρομαντική ολόσωμη φόρμα με πιέτες με ένα διακριτικό baby pink βερνίκι νυχιών για το απόλυτο girly look.

OPI
15 minutes of flame

Για μια εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου, προτίμησε μία έντονη φούξια τουαλέτα και συνδύασέ τη με ένα βερνίκι στο χρώμα της τσιχλόφουσκας.

Blue

OPI
Award for best nail goes to

Μεγάλη τάση για φέτος είναι και οι νέες θετικές μπλε αποχρώσεις, οι οποίες είναι τόσο σπορ όσο και μοδάτες.

OPI
Destined to be a legend

Συνδύασε μια βραδινή σκουρόχρωμη μπλε ολόσωμη φόρμα με ένα εξίσου σκουρόχρωμο μπλε βερνίκι για μια queen of the night εμφάνιση ή διαφορετικά -αν προτιμάς τα πιο φωτεινά χρώματα-, επέλεξε ένα βερνίκι στο μπλε σχιστόλιθου και συνδύασέ το με μία ακόμα μεγάλη τάση για φέτος, το color blocking στα φορέματα.

Lemon Yellow

OPI
Bee-hind the scenes

Οι αναζωογονητικές απαλές αποχρώσεις λεμονιού είναι μια ακόμα κομψη επιλογή για τις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, καθώς αποπνέουν θετική ενέργεια και συνέπεια.

Green

OPI
Rated pea g

Το ίδιο ισχύει και για τις πράσινες. Αν σου φαίνεται δύσκολο να φορέσεις head to toe πράσινο, δοκίμασε να ενσωματώσεις στο look σου ένα μόνο πράσινο αξεσουάρ, το οποίο να αναδεικνύει το χρώμα των νυχιών σου.

Purple

OPI
Oh you sing, dance, act and produce

Αν πάλι δεν φοβάσαι τα έντονα και ιδιαίτερα χρώματα, τόλμησε να συνδυάσεις το μοβ διάφανο top σου με ασορτί μανικιούρ.

Νude

OPI
I'm an extra

Τα ουδέτερα χρώματα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τη λίστα με τις τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2021. Φέτος προτίμησε τις αποχρώσεις της κρέμας και της τερακότας, οι οποίες μπορούν να εκτοξεύσουν την κομψότητα κάθε outfit.

info
Ακολούθησε την αποκάλυψη της συλλογής στο Instagram @stelioskoudounaris & @opi_greece και στο Facebook @SteliosKoudounaris & @OPIGreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ