Follow us

Ρουζ | Ο πρωταγωνιστής των πιο δροσερών, καλοκαιρινών makeup looks μας

Plus, τα αγαπημένα μας ρουζ που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη δόση φρεσκάδας.

ρουζ iStock

Το ρουζ είναι ένα από τα must προϊόντα μακιγιάζ που καλό είναι να μην λείπει από το νεσεσέρ σου, χειμώνα καλοκαίρι. Είναι υπεύθυνο για όλα τα ροδαλά και φρέσκα makeup looks που χαζεύεις στο Instagram και που χαρίζουν αυτήν την αξεπέραστη όψη υγείας και λάμψης στο πρόσωπο.

Πώς να φορέσεις το ρουζ για να "αλλάξεις" το πρόσωπό σου

Loading...

Μετά από πολλές σεζόν όπου κυριαρχούσε το highlighter και οι ιριδίζουσες λάμψεις στο δέρμα (μια μόδα που συντηρείται βέβαια ακόμα από top models όπως η Bella Hadid και η Hailey Bieber) έρχεται πλέον το ρουζ να κυριαρχήσει στο μακιγιάζ, πολλές φορές και ως το μόνο προϊόν που χρειάζεσαι για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά.

Τα μόλις 3 προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι για να λάμψεις

Αν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να σου "αφαιρέσει" χρόνια, ενώ είναι ο σωτήρας σου τις ημέρες που σου λείπει ύπνος ή δεν ξυπνάς όσο φρέσκια θα ήθελες. Είτε εφαρμόζεται μόνο του για να χαρίσει λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα είτε σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά προϊόντα για να δώσει μια ισορροπία στο makeup look, το ρουζ έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ μας.

Loading...

Κυκλοφορεί σε διάφορες υφές και μορφές: σε μορφή πούδρας, κρέμας αλλά και στικ, κι εμείς τις λατρεύουμε όλες.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις ρουζ

Καλό είναι όμως να προσέξεις ποια μορφή θα επιλέξεις, καθώς η κάθε υφή αντιδρά διαφορετικά με κάθε τύπο δέρματος. Για παράδειγμα, αν έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, ίσως να προτιμήσεις το ρουζ σε μορφή πούδρας που αφήνει ένα ματ τελείωμα στο δέρμα, χωρίς γυαλάδες και ανεπιθύμητη λιπαρότητα, ενώ επίσης δεν "λιώνει" μετά από λίγο. Γι' αυτές ακριβώς τις ανεπιθύμητες "παρενέργειες" θα σε συμβουλεύαμε να μην προτιμήσεις τα κρεμώδη ρουζ αν είσαι λιπαρή, μιας και είναι καταλληλότερα για ξηρές επιδερμίδες που χρειάζονται μεγαλύτερη ενυδάτωση.

Δες παρακάτω ποια είναι τα αγαπημένα μας ρουζ

Galifornia Blush, Benefit Cosmetics

Galifornia Blush, Benefit Cosmetics

Το Νέο GALifornia ρουζ με τις ζεστές χρυσαφένιες νότες και το ροζ χρώμα του χαρίζει ροδαλά ζυγωματικά ενώ η vintage συσκευασία του σχετίζεται με τα κορίτσια surfer της Καλιφόρνιας της δεκαετίας του '70. 

ILIA Multi-Stick Dreamer

ILIA Multi-Stick Dreamer

Ένα προϊόν 2 σε 1 για τα μάγουλα και τα χείλη, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση και υγιή όψη. Σύνθεση προσαρμόσιμου χρώματος που απλώνεται ομοιόμορφα και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.

Wet & Dry Sparkler for Cheeks, Εrre Due (417 Tender Whisper)

Wet & Dry Sparkler for Cheeks, Εrre Due (417 Tender Whisper)

Ρουζ με καινοτόμο σύνθεση βασισμένη στην τεχνολογία baked, για εκλεπτυσμένη λάμψη στα ζυγωματικά. Περιέχει βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και έλαια jojoba που ενυδατώνουν και διατηρούν απαλή την επιδερμίδα, χαρίζοντας ευχάριστη εφαρμογή.

Blush Colour Infusion, Laura Mercier (απόχρωση Bellini)

Blush Colour Infusion, Laura Mercier (απόχρωση Bellini)

Το Blush Colour Infusion της Laura Mercier δίνει στα ζυγωματικά ένα φρέσκο αποτέλεσμα εμπνευσμένο από τα καλοκαιρινά δροσερά cocktails.
Διάφανο και ελαφρύ με απαλό μεταξένιο αποτέλεσμα, δένει σε απόλυτη αρμονία με την επιδερμίδα.

Powder Blush, MAC Cosmetics (απόχρωση Pinch Me)

Powder Blush, MAC Cosmetics (απόχρωση Pinch Me)

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες για επαγγελματίες, με σύνθεση για να χαρίζει φανταστικό χρώμα με ευκολία και σταθερότητα. Απλώνεται ομοιόμορφα, προσαρμόζεται ανάλαφρα στην επιδερμίδα για εφαρμογή του χρώματος με φυσικό αποτέλεσμα που διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα.

Bare With Me, Luminous Cheek Seroum, NYX Cosmetics (απόχρωση 01 Peach Bronze)

Bare With Me, Luminous Cheek Seroum, NYX Cosmetics (απόχρωση 01 Peach Bronze)

Ο πρώτος ορός για τα ζυγωματικά με εκχύλισμα tremella mushroom που προσδίδει λαμπερή, δροσερή όψη. Η ανάλαφρη σύνθεση δίνει μια απαλή, φυσική πινελιά χρώματος που δεν μεταφέρεται ούτε ξεθωριάζει όλη την ημέρα. Τα ζυγωματικά φαίνονται πιο φωτεινά και το δέρμα είναι ενυδατωμένο με απαλό, ομοιόμορφο φινίρισμα. 

Tinty Cheeks, Mon Rêve

Tinty Cheeks, Mon Rêve

Ρουζ σε υγρή μορφή για ένα φρέσκο look όλο υγεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ