Follow us

Hailey Bieber | To (πολύ) δραστικό συστατικό που ενέταξε πρόσφατα στην skincare ρουτίνα της

Και που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα.

Ανακάλυψε τα μαγιό της Hailey Bieber που θα φορούσαμε και εμείς Splash/Ideal Images

Το ότι η Hailey Bieber έχει μια άψογα ενυδατωμένη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι κοινό μυστικό ότι όλες ανεξαιρέτως θαυμάζουμε το δέρμα της θέλοντας να αντιγράψουμε όλα τα steps που ακολουθεί για να της μοιάσουμε. Όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν, το νεαρό μοντέλο εντρύφησε αρκετά στο skincare κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, με την ίδια να διαβάζει για τα συστατικά και τις ιδιότητές τους αλλά και να χρησιμοποιεί συχνά ό,τι νέο υπήρχε σε skincare προϊόντα. Εξού και όταν θα μοιραστεί στα social κάποιο beauty tip ή θεραπεία που ακολουθεί, εμείς θα κρατήσουμε απαραιτήτως σημειώσεις.

Όπως έγινε και πριν λίγες ώρες, όταν η 24χρονη μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της ένα νέο συστατικό που ενέταξε πρόσφατα στην skincare ρουτίνα της. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη ρετινόλη, μια δραστική μορφή της βιταμίνης Α που έχει, μεταξύ άλλων, και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Αυτό το τόσο δραστικό (και ενίοτε ερεθιστικό για το δέρμα) συστατικό κάνει θαύματα στο δέρμα. Πιο συγκεκριμένα, δυναμώνει τους επανορθωτικούς μηχανισμούς, λειαίνει τις επιφανειακές ρυτίδες, απαλύνει τις δυσχρωμίες, συσφίγγει τους διατεταμένους πόρους και προσφέρει φωτεινή και νεανική όψη στο δέρμα. Όλα τα παραπάνω προφανώς είναι γνωστά και στο εντυπωσιακό μοντέλο, που αποφάσισε να ακολουθήσει μια ήπια συνταγή με ρετινοειδή προϊόντα, όπως της σύστησε ο γιατρός της.

Δες τι ανέβασε η Hailey Bieber:

Hailey Bieber | To (πολύ) δραστικό συστατικό που ενέταξε πρόσφατα στην skincare ρουτίνα της

Και στη συνέχεια έγραψε:

"Μόλις ολοκλήρωσα την δεύτερη εβδομάδα προσαρμογής σε μια πολύ ήπια συνταγή με ρετινοειδή. Μέχρι στιγμής, δεν έχω νιώσει κάποιον έντονο ερεθισμό παρά μόνο μερικά μικροσκοπικά σπυράκια. Θα δώσω ένα περιθώριο τεσσάρων εβδομάδων προτού αποφασίσω αν χρειάζεται να κάνω κάποιες αλλαγές”. Επιπλέον, πρόσθεσε κι ένα poll για να μάθει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με το αν θεωρούν τα συνταγογραφούμενα ρετινοειδή must για την skincare ρουτίνα γενικά.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, αν θες να την εντάξεις κι εσύ στη ρουτίνα περιποίησής σου, καλό είναι να ζητήσεις τη γνώμη δερματολόγου ιδίως αν είσαι αρχάρια, καθώς είναι πολύ πιθανό να δεις ερεθισμούς στο δέρμα σου αν δεν την χρησιμοποιήσεις σωστά. Όπως ακριβώς έκανε και η Hailey Bieber που προτίμησε συνταγή γιατρού για τη χρήση της. Επίσης, προτίμησε την εφαρμογή της το βράδυ ενώ φόρα πάντα αντηλιακό το επόμενο πρωί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ