Follow us

Selena Gomez | Σού δείχνει το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Για ανάλαφρα makeup looks στις βόλτες σου στο νησί.

Selena Gomez Splash News / Ideal Image

Η ομορφιά της Selena Gomez είναι αδιαμφισβήτητη: κλασική και διαχρονική, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Η τραγουδίστρια φροντίζει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τον καλύτερο τρόπο - αν και, είναι τόσο έντονα από μόνα τους που δεν χρειάζονται πολλά πολλά.

Πάντως, έχοντας ιδρύσει το πολύ πετυχημένο brand καλλυντικών Rare Beauty, είναι επόμενο ότι θα σπεύσουμε να πάρουμε συμβουλές και ιδέες από όποιο makeup look υιοθετήσει.

H Gigi Hadid σού δείχνει έναν σούπερ ευρηματικό τρόπο για να βάλεις σκιά

Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες, όταν η νεαρή star ανέβασε ένα look που έκανε με προϊόντα μακιγιάζ της δικής της σειράς.

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η άψογα τραβηγμένη γραμμή eye liner στα μάτια της, με ανοδική πορεία που τα έκανε να μοιάζουν πιο αμυγδαλωτά και σέξι. Η γραμμή ήταν πιο παχιά στη γραμμή του βλεφάρου και γινόταν πολύ λεπτή στην πορεία της προς τα πάνω.

Loading...

Αν και η Selena Gomez δεν περιορίστηκε εκεί, εφαρμόζοντας και σκιά, κραγιόν, έντονο ρουζ και highlighter στο πρόσωπό της, εμείς θεωρούμε ότι το eyeliner και μόνο αρκεί για ένα προσεγμένο βραδινό μακιγιάζ τώρα το καλοκαίρι, που κυριαρχούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Tips για αδιάβροχο μακιγιάζ | Πήραμε ιδέες από τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης

Φρόντισε απλά να έχεις περιποιηθεί πλήρως την επιδερμίδα σου νωρίτερα, καθαρίζοντάς σε βάθος και εφαρμόζοντας την ενυδατική σου - η ενυδάτωση είναι must στις μέρες μας με τόσο καύσωνα. Μπορείς να παραλείψεις το foundation αν σου φαίνεται βαριά η σύνθεσή του και να εφαρμόσεις τοπικά σε τυχόν ατέλειες λίγο concealer, ενώ μια bronzing powder θα δώσει την απαραίτητη sunkissed λάμψη που θα αναδείξει και το μαύρισμά σου. Μόνο μην το παρακάνεις με την πούδρα καθώς θες ένα ανάλαφρο, διακριτικό αποτέλεσμα, μιας και θα δώσεις αρκετή έμφαση στο βλέμμα με το eyeliner.

Το eyeliner Rare Beauty, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ του beauty brand της Selena Gomez, θα βρεις στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ