Rosie Huntington - Whiteley | Η hot απόχρωση του πεντικιούρ της που αναδεικνύει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα

Και είναι σούπερ και για το φθινόπωρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Rosie Huntington - Whiteley είναι ξεκάθαρα fan του μινιμαλισμού: από τη διακόσμηση του σπιτιού της μέχρι το ντύσιμο, ακόμα και στα νύχια ή στα μαλλιά της, φροντίζει να κυριαρχεί η κομψότητα που τόσο απλόχερα της χαρίζουν τα simple yet stylish looks που επιλέγει.

Το πιο chic μανικιούρ που είδαμε σήμερα ανήκει στη Jennifer Lopez

Όπως σπάνια τη βλέπουμε να κάνει υπερβολές στα μαλλιά της, αφήνοντάς τα λυτά και ίσια τις περισσότερες φορές, έτσι και στο μανικιούρ-πεντικιούρ της προτιμά να χρησιμοποιεί παλ αποχρώσεις. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που αφήνει τα νύχια της άβαφα ή διάφανα - και όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δείχνουν τέλεια με τα σανδάλια αλλά και τα minimal σύνολά της.

Παρ᾽όλα αυτά, μία από τις λίγες φορές που αποφάσισε να βάλει λίγο χρώμα στο πεντικιούρ της, αυτό έδειξε εξίσου κομψό και μοντέρνο. Το τοπ μόντελ και επιχειρηματίας επέλεξε μια σκούρα κόκκινη, σχεδόν κεραμιδί απόχρωση για να συνοδεύσει τα λευκά -κατά κόρον - σανδάλια και πέδιλά της.

Και ενώ δεν είναι η πιο συνηθισμένη απόχρωση για καλοκαίρι, διαπιστώσαμε ότι κάνει τέλεια αντίθεση τόσο με τα λευκά outfits της όσο και με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Honey Chestnut | Η ιδανική φθινοπωρινή απόχρωση για καστανές και καστανόξανθες

Μας έδωσε μια τέλεια ιδέα για το επόμενο χρώμα που θα θέλουμε να κάνουμε στα νύχια των ποδιών μας. Και το καλύτερο; Μπορεί να θεωρηθεί μεταβατικό ταιριάζοντας τέλεια με τα φθινοπωρινά μας σύνολα από Σεπτέμβρη, που θα θέλουμε ένα πιο ψυχρό χρώμα μεν λόγω σεζόν, αλλά εξίσου κολακευτικό για το μαύρισμά μας δε.

Δες το χρώμα: