Follow us

Το πιο chic μανικιούρ που είδαμε σήμερα ανήκει στη Jennifer Lopez

Και μάντεψε, μπορείς να το κάνεις κι εσύ πανεύκολα μόνη σου - δες πώς.

jennifer lopez Splash News / Ideal Image

Πλέον έχουμε αρχίσει να θεωρούμε τη Jennifer Lopez και ως expert στα νύχια (εκτός από skincare goddess), μιας και ό,τι μανικιούρ κι αν δοκιμάσει μάς ξετρελαίνει. Εκτός του ότι γίνεται viral το επόμενο λεπτό, μάς κάνει να θέλουμε να μάθουμε άμεσα τι βερνίκι χρησιμοποίησε, ποια ακριβώς απόχρωση, πώς έκανε το nail art - αν πρόκειται για τέτοιο.

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες όταν ο γνωστός πλέον nail artist Tom Bachik ανέβασε το πιο πρόσφατο μανικιούρ που δοκίμασε στην star. Και αν νομίζεις ότι πρόκειται για κάποιο φωτεινό, καλοκαιρινό χρώμα ή κάποιο περίτεχνο pattern κάνεις λάθος: η JLo αποφάσισε αυτή τη φορά να υιοθετήσει μια από τις πιο σικ και διαχρονικές αποχρώσεις που υπάρχουν.

Το χρωματιστό μανικιούρ της Chiara Ferragni που μάς έφτιαξε τη διάθεση

Και αυτή δεν είναι άλλη από τη γαλακτερή λευκή απόχρωση, τη γνωστή και ως "αποχρωση του γαλλικού", που δείχνει υπέροχη στα νύχια ακόμα και χωρίς τα κλασικά λευκά tips στις άκρες. Ιδίως το καλοκαίρι είναι το ιδανικό χρώμα αν θες να αναδείξεις το μάυρισμά σου κι αν έχεις βαρεθεί τα έντονα χρώματα όπως το κοραλί, φούξια, κόκκινο ή γαλάζιο.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καλοκαιρινή, φρέσκια sheer white απόχρωση για τα νύχια", γράφει ο δημοφιλής nail artist στη λεζάντα.

Το γαλακτερό είναι το ιδανικό χρώμα αν θες να είσαι κομψή χωρίς να τραβάς όλα τα βλέμματα στα χέρια σου, ενώ την ίδια στιγμή τα κάνει να δείχνουν τόσο κομψά και λεπτεπίλεπτα. Το καλύτερο για εμάς; Θυμίζει γαλλικό χωρίς να πρέπει να περάσεις όλη αυτή την περίπλοκη διαδικασία του french manicure - ειδικά αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Με ένα τέτοιο βερνίκι μπορείς να ανανεώνεις ακόμα και μόνη σου το μανικιούρ σου σπίτι, ανάμεσα στα ραντεβού σου στο nail salon μέχρι να γυρίσεις από τις διακοπές.

Selena Gomez | Σού δείχνει το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ