TikTok Hack | Πώς να φτιάχνεις τον τέλειο ανάλαφρο κότσο κάθε φορά

Κι όταν λέμε κάθε φορά, το εννοούμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το messy bun είναι συνήθως ένα από τα πιο μελανά σημεία στη ρουτίνα κάθε γυναίκας: Αν και λόγω του ανάλαφρου χαρακτήρα του θα έπρεπε να είναι πολύ εύκολο στη δημιουργία του, η λεπτή γραμμή μεταξύ επιμελώς ατημέλητου και απλά ατημέλητου είναι τόσο λεπτή, που συχνά μοιάζει αδύνατο να πετύχεις το instagramble στιλ. Για άλλη μία φορά το TikTok ήρθε να "σώσει τη μέρα", αποκαλύπτοντας τον bulletproof τρόπο να κάνουμε τον τέλειο ανάλαφρο κότσο κάθε φορά.

TikTok Hack | Πώς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο γαλλικό μανικιούρ σε 5 μόλις λεπτά

Πώς να κάνεις τον τέλειο ανάλαφρο κότσο κάθε φορά

Όπως θα δεις στο βίντεο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια να τα περάσεις από το λάστιχο μέχρι τη μέση, πριν το στριφογυρίσεις και μαζέψεις τα μαλλιά σου σε αυτό. Σε μπερδέψαμε; Το ξέρουμε.

Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου εξηγήσουμε το εν λόγω tutorial. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις προσεκτικά το βίντεο των 10΄΄ μόνη σου. Θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε βέβαια πως όλα γίνονται πολύ γρήγορα, οπότε θα χρειαστείς να παρακολουθείς το βίντεο αρκετές φορές και να κάνεις πολύ ώρα εξάσκηση μπροστά στον καθρέφτη σου. Μόλις "πιάσεις" την τεχνική όμως, να είσαι σίγουρη πως θα σου λύσει τα χέρια.

5 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Εμείς το δοκιμάσαμε και, είναι αλήθεια, λειτουργεί τέλεια κάθε φορά. Η συμβουλή μας; Χρησιμοποίησε ένα πολύ ελαστικό hair tie και κάνε αρκετή εξάσκηση.

Δες το βίντεο:

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin