Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια πιο όμορφη από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ

H φωτογραφία που ενθουσίασε τους χιλιάδες fans της.

Ζέτα μακρυπούλια NDP

Ολοένα και πληθαίνει το club των διάσημων γυναικών της εγχώριας σόουμπιζ που δημοσιεύουν στο Instagram φωτογραφίες τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αυτή τη φορά ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που καλωσόρισε τον νέο μήνα με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της όπου ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη.

Το εν λόγω στιγμιότυπο τη δείχνει να κάθεται στην πισίνα σε μια cozy στάση και να χαμογελά στην κάμερα στέλνοντας τις ευχές της για έναν καλό, παραγωγωγικό Σεπτέμβρη με νέα ξεκινήματα και... καλά μπάνια, όποτε είναι εφικτό.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την Ζέτα Μακρυπούλια

Αυτό που δεν γινόταν όμως να μην προσέξουμε είναι η ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα της που δείχνει άψογη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια λάμπει ακόμα και με "nude skin" - κατά τη γνώμη μας άλλωστε έκανε πολύ καλά που προτίμησε να μην βαφτεί καθόλου για να απολαύσει το μπάνιο της.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, αυτά είχαν έναν ελαφρύ, φυσικό κυματισμό και "έδεναν" απόλυτα με το no make up look της.

Και για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω τη φωτογραφία:

Loading...

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι η γοητευτική παρουσιάστρια "αγκαλιάζει" τη φυσική της ομορφιά και αποδέχεται τον εαυτό της έτσι όπως είναι, μη διστάζοντας να δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της με ανύπαρκτο μακιγιάζ. Πράγμα που μας φτιάχνει τη διάθεση, ζώντας σε μια κοινωνία που θεωρεί το τεχνητό και το "τέλειο" σαν κάτι απολυτως φυσιολογικό και θεμιτό, που πρέπει να επιδιώκεται από όλους εάν θέλουν να γίνονται αποδεκτοί.

Ζέτα Μακρυπούλια | Φωτογραφίζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ