Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το αξεσουάρ μαλλιών που θα "μεταμορφώσει" κάθε χτένισμά σου

Και είναι ό,τι πρέπει για κάποια επίσημη εμφάνιση - πχ εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

anya taylor joy Splash News /Ideal Image

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 78ο Φεστιβάλ Βενετίας, με πλήθος διασημοτήτων να καταφτάνουν καθημερινά στην γραφική πόλη της Ιταλίας, χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες από τις εμπνευσμένες εμφανίσεις τους.

Ήδη, και από την έναρξή του την 1η Σεπτεμβρίου, έχουμε θαυμάσει πολλά beauty looks με τις stars να μας χαρίζουν απλόχερα ιδέες για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις - και ευτυχώς θα συνεχίζουμε να παίρνουμε ιδέες για λίγες ακόμη μέρες μέχρι και τη λήξη του Φεστιβάλ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Φεστιβάλ Βενετίας | Τα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα

Ένα από αυτά ήταν ήταν και το look της Anya Taylor Joy, που με μια έξυπνη κίνηση "μεταμόρφωσε" το χτένισμά της. Τι εννοούμε; Στόλισε τα μακριά, ξανθά μαλλιά της με μια κουάφ σε hot pink χρώμα και μικρό βέλο που έπεφτε διακριτικά στα μάτια της.

Δες το beauty look:

Loading...
Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το αξεσουάρ μαλλιών που θα "μεταμορφώσει" κάθε χτένισμά σου
anya taylor joy

Με αυτό το δραματικό, κατά τ' άλλα αξεσουάρ, πέτυχε δύο πράγματα. Αφενός, τόνισε το βλέμμα της, αφού σε συνδυασμό με το έντονο eye makeup look της, τράβηξε όλη την προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο. Αφετέρου, έδωσε έμφαση και στα μαλλιά της που δεν είχαν κάτι πολύ εξεζητημένο πέρα από ένα χαλαρό σπάσιμο και μια χωρίστρα στο πλάι, που έκανε το look να δείχνει ακόμα πιο ... dramatic.

Πώς σου φαίνεται; Θα φορούσες ένα τέτοιο αξεσουάρ σε μια επίσημη έξοδό σου;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ