Follow us

Αν θέλεις να ξεχωρίζεις, αυτό είναι το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις τώρα

Το σχέδιο που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas.

νύχια φθινόπωρο 2021 Istock Photo

Το μπορντό, το κυπαρισσί, το navy και το βουργουνδί αποτελούν αγαπημένες και πάντα κομψές επιλογές για το φθινόπωρο. Δεν αντιλέγουμε. Επειδή όμως αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές όλων των γυναικών παγκοσμίως, αν θέλεις να ξεχωρίσεις κατά την επιστροφή σου στη σχολή ή το γραφείο, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια για το φθινόπωρο 2021, έτσι όπως αποκαλύφθηκε από τα πιο δημοφιλή nail accounts στο Instagram.

10 ιδέες για μπαλαγιάζ σε καρέ που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Νύχια φθινόπωρο 2021 | Το Νο.1 σχέδιο αυτήν την στιγμή

Μία από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2021 εμπνέεται από τα δημοφιλή skincare tools, που έχουν λατρευτεί όσο τίποτα άλλο στα social media από την αρχή της πρώτης καραντίνας και μετά. Ο λόγος για το jade roller και το gua sha, τα εργαλεία από πολύτιμους λίθους, που χρησιμοποιούνται από αμέτρητες skinfluencers, beauty fanatics και celebrities παγκοσμίως για λεμφικό μασάζ προσώπου, που μειώνει το οίδημα.

Κάνε restart | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε ανανεώσουν φέτος το φθινόπωρο

Αν θέλεις λοιπόν να ξεχωρίσεις τη νέα σεζόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο nail salon ζήτησε ένα μανικιούρ σε βαθιές μοβ και πράσινες ή θαμπές λαχανί αποχρώσεις αλλά με σχέδιο που να θυμίζει νεφρίτη ή αμέθυστο λίθο. Μπορείς να ζητήσεις το εν λόγω σχέδιο να καλύπτει όλα τα νύχια σου, μόνο ένα ή να αποτελεί μέρος ενός negative space ή γαλλικού μανικιούρ.

15 άκρως φθινοπωρινές ιδέες για το πρώτο μανικιούρ του Σεπτεμβρίου

Nail Inspo o'Clock

Συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά σχέδια που βρήκαμε στο Instagram και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις έμπνευση, αλλά και να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τη nail artist σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ