Follow us

H Chiara Ferragni με ένα από τα πιο πρωτότυπα eye makeup trends του φθινοπώρου

To "rainbow eye look" που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Δεν είναι περίεργο που η Chiara Ferragni εθεάθη με ένα από τα πιο πρωτότυπα eye makeup looks που έχουμε δει τελευταία. H 34χρονη influencer και επιχειρηματίας μάς έχει συνηθίσει άλλωστε άπειρες φορές στο παρελθόν σε "περίεργα" looks αλλά και σε ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Δεν μας κάνει εντύπωση που είναι σχεδόν πάντα η πρώτη που θα υιοθετήσει τα πιο in trends και θα τα ενσωματώσει με μεγάλη ευκολία στο στιλ της, κάνοντάς τα "δικά της".

Baby Bubble Braids | Το εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού στο Instagram το φθινόπωρο

Αν σου έχουμε ήδη εξάψει την περιέργεια, να σε πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για ένα πολύχρωμο μακιγιάζ ματιών που θυμίζει ουράνιο τόξο, με αποχρώσεις που ταιριάζουν αρκετά στη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Αυτό το rainbow eye look περιλαμβάνει shimmery πράσινες, μωβ και κίτρινες αποχρώσεις συνδυασμένες έτσι μεταξύ τους ώστε να δημιουργείται αυτό το fun εφέ που φωτίζει το βλέμμα και το κάνει να ξεχωρίζει απο μακριά. Τόσο οι ίδιες οι αποχρώσεις όσο και η ιριδίζουσα υφή των σκιών συντελούν σε αυτό το αποτέλεσμα που πραγματικά μάς έφτιαξε τη διάθεση.

Δες το μακιγιάζ ματιών της Chiara Ferragni:

Loading...

Φυσικά, είναι περιττό να επισημάνουμε ότι είναι σημαντικό να μείνουν ουδέτεροι οι τόνοι σε χείλη και ζυγωματικά, ώστε να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα. Nude και απαλά ροζ χρώματα είναι τα ιδανικότερα.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το αξεσουάρ μαλλιών που θα "μεταμορφώσει" κάθε χτένισμά σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ