H Dua Lipa με no makeup look στην καμπάνια Versace

Το natural makeup όπως θα έπρεπε να είναι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ίσως δεν θα το περίμενες ποτέ, αλλά στην καμπάνια του οίκου Versace η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με no makeup look. Σε αντίθεση με ό,τι είχαμε συνηθίσει έως σήμερα, προτιμήθηκε το φυσικό look έναντι κάποιου πιο έντονου και εξεζητημένου. Και το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη καμπάνια δεν είναι άλλο από τη Dua Lipa, που φωτογραφήθηκε σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μια επιδερμίδα που "έλαμπε".

Baby Bubble Braids | Το εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού στο Instagram το φθινόπωρο

Φαίνεται ότι το nude skin και το natural look έχουν γίνει τα αγαπημένα trends και των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οι εν λόγω τάσεις, που αγαπήθηκαν πολύ από τις απανταχού beauty addicts τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της low-maintenance ευκολίας τους, υιοθετούνται σιγά σιγά και από οίκους που μέχρι πρότινος ήταν φανατικοί υποστηρικτές του έντονου, σχεδόν μαξιμαλιστικού πολλές φορές, μακιγιάζ.

Δες το look:

Το no makeup look πρακτικά σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκαν με μεγάλη φειδώ λίγα προϊόντα μακιγιάζ, ώστε να είναι μεν περιποιημένο το πρόσωπο, χωρίς όμως να φαίνεται ότι υπάρχει μακιγιάζ.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το αξεσουάρ μαλλιών που θα "μεταμορφώσει" κάθε χτένισμά σου

Εν προκειμένω, η Lisa Eldridge, η δημοφιλής makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα για να ενισχύσει τη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας της Dua Lipa. Μια πολύ καλή ενυδατική προσώπου αλλά και λίγη λάμψη με τη βοήθεια υγρού highlighter έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε, ώστε να αποκτήσει αυτό το dewy αποτέλεσμα. Τέλος, ένα κραγιόν ή lip gloss στα φυσικά χρώματα της star ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο.