Follow us

Red Lip Season | Πώς θα φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν το φθινόπωρο όπως η Kendall Jenner

Πώς να αντιγράψεις το makeup look του μοντέλου.

kendall jenner Splash News / Ideal Image

Το φετινό Met Gala ήταν η καλύτερη πηγή έμπνευσης τόσο σε outfits όσο και σε makeup looks. Μπορεί πολλά από αυτά να ήταν αρκετά εξεζητημένα και όχι τόσο "φορέσιμα" (βλ. για παράδειγμα την εμφάνιση της Kim Kardashian), όμως υπήρξαν και κάποιες all time classic εμφανίσεις που άνετα μπορείς να εντάξεις και στα δικά σου looks.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Kendall Jenner, που και στα δύο looks της υιοθέτησε ένα μακιγιάζ που εύκολα μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ. Αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν το nude μακιγιάζ της στην πρώτη της εμφάνιση (το οποίο βέβαια λατρέψαμε) για να ασχοληθούμε με το βραδινό της με κόκκινο κραγιόν.

H Irina Shayk με μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της

Τα έντονα, bold χείλη και η αλαβάστρινη επιδερμίδα είναι άλλωστε δύο από τις πιο δυνατές τάσεις της ερχόμενης σεζόν, και όχι μόνο. Και το τοπ μόντελ κατάφερε να τις υιοθετήσει με απόλυτη επιτυχία, κάνοντας ένα άκρως φθινοπωρινό μακιγιάζ που ήταν απόλυτα ταιριαστό με την κατακόκκινη Givenchy τουαλέτα της.

Δες το look της:

Loading...
Loading...

Αν θες να το αντιγράψεις κι εσύ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκείνη την απόχρωση κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει καλύτερα με τον τόνο της επιδερμίδας αλλά και το χρώμα των μαλλιών σου. Στη συνέχεια, πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στην προετοιμασία του δέρματός σου, κάνοντας βαθύ καθαρισμό και πολύ καλή ενυδάτωση. Το κόκκινο κραγιόν δεν συγχωρεί ατέλειες λόγω του έντονου χρώματος που κάνει αντίθεση με το δέρμα και φωτίζει τα πάντα.

Μαργαρίτες στα νύχια το φθινόπωρο | Το nail art που κάνουν όλα τα it girls τώρα

Στη συνέχεια, κάνε ένα καλό περίγραμμα με μολύβι στο ίδιο χρώμα του κραγιόν. Το περίγραμμα είναι απαραίτητο γιατί θα βοηθήσει το χρώμα να μείνει στη θέση του αλλά και εσένα να το τοποθετήσεις σωστά, χωρίς να βγεις από τα όρια των χειλιών σου. Τέλος, προτίμησε να αφήσεις χαμηλούς τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ: ελάχιστο ρουζ, μια φίνα γραμμή eye liner και δύο στρώσεις μάσκαρα αρκούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ