Follow us

H Rita Ora αποκαλύπτει το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα

Τα skincare gadgets που αγαπά να χρησιμοποιεί πριν από κάθε επίσημη εμφάνιση - και όχι μόνο.

Rita Ora Splash News/Ideal Image

Σε μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της Rita Ora διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πόσο λαμπερή, λεία και βελούδινη ήταν η επιδερμίδα του προσώπου της. Αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνει; Διάβασε παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της ένα sneak peak από τη ρουτίνα ομορφιάς της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το Met Gala κι εκεί μάθαμε μερικά από τα μυστικά της αλλά και τα beauty tools που χρησιμοποιεί κάθε φορά.

Loading...

"Το LUNA 3 της Foreo είναι η αγαπημένη μου συσκευή καθώς κάθε φορά που την χρησιμοποιώ απολαμβάνω τη λειτουργία μασάζ μέσω της τεχνολογίας των T-Sonic Pulsations" εξηγεί η Rita Ora. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συσκευή που προσφέρει απαλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό, βαθύ καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα πιο νέα και υγιή. Τα ultra-hygienic silicone bristles αφαιρούν αποτελεσματικά το 99.5% των ρύπων προετοιμάζοντας την επιδερμίδα ώστε να απορροφήσει αποτελεσματικά όλα τα skincare προϊόντα.

Παράλληλα, η Rita εξηγεί περισσότερα σχετικά με τη συσκευή που λατρεύει να χρησιμοποιεί μετά από το βαθύ καθαρισμό. "Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στη συσκευή UFO 2, που λατρεύω να χρησιμοποιώ ύστερα από τον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα και ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης σε μόλις 2 λεπτά" επισημαίνει η ίδια πριν εξηγήσει περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της συσκευής και γιατί απολαμβάνει να τη χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει.

"Το UFO 2 από τη FOREO διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας. Τα LED lights, αποτελούν ένα life changing χαρακτηριστικό όταν θέλω να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία δροσιστική αίσθηση ή όταν η επιδερμίδα μου έχει κάποιες ατέλειες όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι, επιλέγω τη λειτουργία της θερμοθεραπείας που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και με βοηθά να αποκτήσω τη λάμψη που χρειάζομαι" αναφέρει η Rita.

Οι πιο οικονομικές μάσκες προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα

H δίλεπτη supercharged περιποίηση που προσφέρει το UFO 2 από τη FOREO συνδυάζει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων της θερμοθεραπείας, κρυοθεραπείας και των T-sonic pulsations που κάνουν δυνατή την επαγγελματική περιποίηση on the go ή από το σπίτι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ