Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ στην πρεμιέρα του The Voice

Κι όμως η Έλενα αποχωρίστηκε τα signature μακριά μαλλιά της.

Έλενα Παπαρίζου Instagram

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από το 2005 και την εποχή του Number One: Το στιλ στα ρούχα, η επιλογή να βγαίνεις έξω ανέμελος και χωρίς μάσκα, η κυβέρνηση, ο καιρός και χιλιάδες άλλα πράγματα. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως να αλλάξει ποτέ είναι το signature μακρύ hair look της Έλενας Παπαρίζου.

Αθηνά Οικονομάκου | Άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, μετά τη δραστική αλλαγή στο κούρεμά της

Κι όμως η pop star αποφάσισε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σεζόν του The Voice να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, κόβοντας αρκετό από το μήκος τους. Η Έλενα εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ και πιο συγκεκριμένα ένα μακρύ καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου. Γνωστό και ως clavicle bob, το συγκεκριμένο κούρεμα κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους και χαρίζοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Τρέχεις και δεν φτάνεις; 3 trendy κουρέματα που δεν απαιτούν styling

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Έλενα δείχνει εξαιρετικά ανανεωμένη με το νέο κούρεμά της να χαρίζει όγκο και κίνηση στην κουπ της, αλλά και φρεσκάδα στην εμφάνισή της. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι.

Δες το νέο hair look της:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ