Follow us

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα καλύτερα φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά

Τα στιλ που θα αναδείξουν όσο τίποτα τις μπούκλες σου.

φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά Istock Photo

Το ένα στιλ δημιουργεί "εφέ μανιταριού", ενώ το άλλο κάνει τα μαλλιά να φουντώνουν ή καταστρέφει το σχήμα των μπουκλών. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, έχεις μάθει με σκληρό τρόπο ότι η εύρεση του κατάλληλου κουρέματος για εσένα δεν είναι απλή υπόθεση. Η επιλογή του επόμενου haircut σου είναι πολλά παραπάνω από την υιοθέτηση της νέας μεγάλης τάσης: Είναι για εσένα και τις μπούκλες σου "υπόθεση ζωής και θανάτου", προκειμένου το styling να είναι όσο το δυνατό πιο εύκολο και το σχήμα των μαλλιών σου όσο το δυνατό πιο κολακευτικό. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά, που ξέρουμε ότι θα αναδείξουν τις μπούκλες σου, χαρίζοντας κίνηση και αρκετό -αλλά όχι υπερβολικά πολύ- όγκο στην κουπ σου:

Curly Girl Problems | 5 πράγματα που μόνο αν έχεις σγουρά μαλλιά μπορείς να καταλάβεις

Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή: Αλήθεια, τι είναι το φιλάρισμα; Το φιλαριστό είναι το κούρεμα των μαλλιών σε διάφορα επίπεδα μήκους: Ο κομμωτής κόβει τα μαλλιά σε διαφορετικά μήκη, με τις εξωτερικές τούφες να είναι πιο κοντές και τις εσωτερικές πιο μακριές. Το φιλάρισμα πρωτοεμφανίστηκε στα 90’s κάνοντας πραγματικό πάταγο, καθώς χάριζε κίνηση και όγκο στα μαλλιά, ενώ φέτος μας επανασυστήθηκε στην πιο ήπια εκδοχή του.

Ποια είναι τα καλύτερα φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά;

Shaggy Bob

Loading...

Αν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, αλλά φοβάσαι πως οι μπούκλες σου θα "φουντώσουν", δοκίμασε το shaggy bob. Φτάνει μέχρι το ύψος του λαιμού και έχει έντονα layers, που χαρίζουν στα μαλλιά σου ακριβώς όσο όγκο θα ήθελες.

Το νέο φιλαριστό κούρεμα που ξέρουμε ότι θα λατρέψεις

V-shaped

Loading...

Αν αγαπάς τα μακριά μαλλιά, αλλά έχεις παρατηρήσει ότι τελευταία οι μπούκλες σου δείχνουν άτονες και "θλιμμένες", τότε σου προτείνουμε να κόψεις λίγα μόνο δάχτυλα από το μήκος τους, ζητώντας από την κομμώτρια να δημιουργήσει ένα V-shape. Έτσι τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν και πάλι σχήμα και κίνηση, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς πολύ από το μήκος τους.

Curly Shag

Loading...

Ένα από τα πιο in fashion φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά είναι το shag. Έχοντας αρκετά αλλά όχι υπερβολικά έντονα layers στη κορυφή του κεφαλιού, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων και bouncy μαλλιών. Για extra πόντους cuteness και στιλ, συνδύασέ το με curly bangs.

Τα καλύτερα κουρέματα για σπαστά και ατίθασα μαλλιά

Curly Bob

Loading...

Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση του καρέ, δοκίμασε ένα στιλ που να φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να είναι ελαφρώς ασύμμετρο, πιο κοντό πίσω και λίγο πιο μακρύ μπροστά.

Baby Shag

Loading...

Τα αυστηρά καρέ τείνουν να μην κολακεύουν τα σγουρά μαλλιά. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο για να μετατρέψεις το blunt bob σου σε baby shag, κόβοντας αφέλειες και προσθέτοντας layers. Σε αντίθεση με το κλασικό shag, που συνήθως φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή τα κόκκαλα του στέρνου, η baby εκδοχή του είναι αρκετά πιο κοντή και εύκολη στο styling.

7 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αν θέλεις να αναδείξεις τις φυσικές μπούκλες σου

Φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά | Πώς να τα αναδείξεις

Αν κάνεις ένα από τα παραπάνω εξαιρετικά κολακευτικά φιλαριστά κουρέματα για σγουρά μαλλιά, είσαι ήδη στα μισά της διαδρομής. Το άλλο μισό έχει να κάνει με τη φροντίδα των μαλλιών σου με θρεπτικά έλαια και ενυδατικές μάσκες, αλλά και το σωστό styling με ειδικές κρέμες για μπούκλες, αφρούς και gels. Μάθε εδώ πώς μπορείς να αναδείξεις τις μπούκλες σου ακολουθώντας την κατάλληλη ρουτίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ