Follow us

Ένας έξυπνος τρόπος για να χαρίσεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες σου

Τράβηξε όλη την προσοχή στο βλέμμα σου με ένα makeup trend που έχει κατακλύσει τις πασαρέλες.

eyeliner iStock

Η τάση θέλει όλο το μακιγιάζ να περιστρέφεται γύρω από τα μάτια - μιας και είναι τα μόνα που ξεπροβάλλουν κάτω από τη μάσκα. Κι επειδή δεν προβλέπεται να τις αποχωριστούμε σύντομα, τι πιο λογικό από το να θες να τονίσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου ώστε να γίνει το βλέμμα σου ακόμα πιο έντονο και εκφραστικό;

Πέρα όμως από τις διπλές στρώσεις μάσκαρα, τα καλοσχηματισμένα (ή fluffy, ανάλογα τα γούστα) φρύδια και τα τυχόν τουφάκια που μπορεί να φοράς για να δείξουν οι βλεφαρίδες σου πιο πλούσιες, γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι ένα makeup trend που έχει κάνει θραύση στα social media τον τελευταίο χρόνο; Αναφερόμαστε στο graphic eyeliner που έχουμε δει κατά καιρούς και σε πολλές αγαπημένες celebrities και που έχει κατακλύσει τις πασαρέλες (βλ. το πρόσφατο σόου Versace για τις SS22). Πρόκειται για τις γραμμές eyeliner που όμως δεν δημιουργούνται μόνο στη γραμμή των άνω βλεφαρίδων. Επεκτείνονται και στο μέσο του βλεφάρου σε διάφορα σχέδια, μήκη, αλλά και χρώματα και υφές (παστέλ, νέον, φλούο, μεταλλικό). Φαντασία και όρεξη να έχεις και μπορείς στην κυριολεξία να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης στα μάτια σου.

Το hair trend που κυριαρχεί στο street style των μητροπόλεων της μόδας

Loading...

Το θετικό με αυτό το eye makeup trend είναι ότι κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα ενώ κάνει αμέσως πιο ενδιαφέρον το makeup look σου, σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα.

Loading...
Loading...

Βέβαια, δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, όμως το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για άλλον έναν τρόπο με τον οποίο μπορείς να τραβήξεις όλη την προσοχή στα μάτια και τις βλεφαρίδες σου.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ