Follow us

Είναι επίσημο | Αυτά είναι τα 20 χρώματα μαλλιών που κολακεύουν κάθε μελαχρινή

Μην ψάχνεις άλλο. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα χρώματα για μελαχρινές σε ένα κείμενο.

χρώματα μαλλιών για μελαχρινές Splash News/Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν σηματοδοτείται από μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά. Αν δεν πήρες τελικά απόφαση να αλλάξεις το μήκος τους, κόβοντάς τα σε ένα κομψό μακρύ καρέ ή υιοθετώντας την τάση των extra long hair προσθέτοντας εξτένσιονς, τότε σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να σκέφτεσαι πώς να βάψεις τα μαλλιά σου για να ανανεωθείς. Ρίξε μια ματιά στην επιδερμίδα σου: Είσαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα; Αν ναι, πάρε χαρτί και μολύβι -θα το χρειαστείς, πίστεψέ μας- και σημείωσε ποια είναι τα 10 πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές:

Mushroom Brown | Το καστανό χρώμα μαλλιών που έχει κατακλύσει το Instagram

Τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές

Mocha Melt

Loading...

Η καστανή απόχρωση που λάτρεψε η Khloe Kardashian είναι ιδανική για όσες μελαχρινές αγαπούν τα ελαφρώς ξανθά hair looks. Για να αντιγράψεις το look της ζήτησε από τον colorist σου ένα full balayage, που θα κρατά τις ρίζες σου φυσικές και θα "ανοίγει" 2-3 τόνους από τη μέση των μηκών και κάτω.

Caramel Ribbon

Loading...

Φέτος οι ανταύγειες είναι πιο ζεστές και σκουρόχρωμες. Αν θέλεις να "ανοίξεις" ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών σου, πρόσθεσε διακριτικές ανταύγειες στο χρώμα της ζεστής καραμέλας.

Pumpkin Spice Latte | Το μόνο κόκκινο χρώμα μαλλιών που έχει σημασία αυτό το φθινόπωρο

Dark Balayage

Loading...

Υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπά το balayage; Στην dark εκδοχή του καλεί για ζεστές καστανές και μπεζ αποχρώσεις, όπως το καραμελέ, το σοκολατί και το μελί, οι οποίες αναμειγνύονται περίτεχνα με την καστανή βάση, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φυσικό και πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Golden Brunette

Loading...

Η συγκεκριμένη καστανή-χρυσή απόχρωση είναι ιδανική για εσένα που έχεις ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά και δεν είσαι ακόμα έτοιμη να αποχωριστείς τις καλοκαιρινές ανταύγειές τους.

Butter Cup Brown

Αν αγαπάς τις φυσικές αλλαγές στα μαλλιά σου, η butter cup brown απόχρωση είναι για εσένα. Για να αντιγράψεις το look της Hailey Bieber ζήτησε από τον colorist σου να βάψει τα μαλλιά σου από τη μέση των μηκών μέχρι τις άκρες με μια σκουρόχρωμη ζεστή καστανή απόχρωση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Red Brown

Loading...

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος είναι οι ginger αποχρώσεις, από τις πιο φυσικές, μέχρι τις πιο θεατρικές κόκκινες. Αν είσαι μελαχρινή, τόλμησε να βάψεις τα μαλλιά σου σε μια red brown απόχρωση, που θα σε ανανεώσει, χωρίς να νιώσεις τελείως "έξω από τα νερά σου".

Cinnamon Brown

Loading...

Αν αγαπάς τους κόκκινους τόνους, αλλά δεν θέλεις να κάνεις μια πολύ δραστική αλλαγή τότε η τάση των cinnamon brown hair είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

Mushroom Brown

Loading...

Το mushroom brown έχει ψυχρή βάση, η οποία "διακοσμείται" με highlights και lowlights σε διακριτικές καστανές και γκρι αποχρώσεις. Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου, χωρίς να ξεφύγεις πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Κολακεύει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του τόνου της επιδερμίδας της, κι αυτό γιατί συνδυάζει τόσο ζεστές, όσο και ψυχρές ανταύγειες. Μεγάλο plus της συγκεκριμένης απόχρωσης είναι ότι καμουφλάρει τέλεια και τα λευκά.

Σκέφτεσαι να κάνεις balayage; 5 φωτογραφίες για να δείξεις στον κομμωτή σου

Toffee

Loading...

Για να αντιγράψεις το hair look της JLo θα πρέπει να ζητήσεις από τον colorist σου να βάψει τα μαλλιά σου σε μία ζεστή καστανή απόχρωση και στη συνέχεια να προσθέσει πολύ λεπτές ανταύγειες σε μια καραμελένια καστανή απόχρωση.

Red Highlights

Loading...

Αν θέλεις να κάνεις μια πραγματικά δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου, πρόσθεσε κόκκινες ανταύγειες, που θα ανανεώσουν τελείως την εμφάνισή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ