Follow us

Μπορείς να μεταμορφώσεις την επιδερμίδα σου σε 7 μόνο μέρες;

Ο νέος, πολλά υποσχόμενος ορός, που αξίζει να δοκιμάσεις.

skin iStock

Μια good skin day μπορεί να αλλάξει τελείως τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση και χαρά. Ωστόσο, το 48% γυναικών αναφέρει πως σπάνια φεύγει από το σπίτι χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Η λαμπερή και υγιή όψη της επιδερμίδας απαιτεί συνεχή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Το νέο ANEW Power Serum από την Avon περιλαμβάνει τη βραβευμένη και πατενταρισμένη τεχνολογία Protinol™, η οποία ενδυναμώνει τη βάση της επιδερμίδας με μία μοναδική διπλή ενίσχυση κολλαγόνου και νιασιναμίδη, που βοηθά στην ανανέωση της επιφάνειας της επιδερμίδας, ενισχύει ακόμα και τους χρωματικούς τόνους της, βελτιώνει τις ατέλειες και μειώνει την όψη των μεγάλων πόρων. Το δυναμικό αυτό "πάντρεμα" προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 μέρες, σύμφωνα με τους skin experts του brand.

Μπορείς να μεταμορφώσεις την επιδερμίδα σου σε 7 μόνο μέρες;

7 είναι οι μέρες που χρειάζονται για να δεις αποτέλεσμα, 7 είναι και τα οφέλη του ορού για την επιδερμίδα: μείωση λεπτών γραμμών, πιο σφιχτή και λεία όψη, λάμψη, πιο διακριτική όψη των πόρων, αίσθηση περισσότερης δύναμης στην επιδερμίδα και περισσότερη ανθεκτικότητα.

Info
Το ANEW Power Serum είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω των μελών της Avon, αλλά και online στο avoncosmetics.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ