Follow us

Fall Bronze | Η ιδανική απόχρωση μαλλιών για εσένα που θέλεις να κάνεις μια διακριτική αλλαγή που θα παρατηρήσουν όμως όλοι

Θα τη λατρέψεις.

φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών Splash News/Ideal Image

Αν τολμάς να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα ή platinum blonde, kudos. Αν όχι, σε καταλαβαίνουμε. Οι δραματικές αλλαγές είναι μερικές φορές τρομακτικές. Δεν είναι απαραίτητο όμως όλα τα hair transformations να είναι δημιουργικά και out there. Μερικές φορές οι πιο απλές μεταμορφώσεις είναι και οι πιο κομψές. Αυτός είναι ο λόγος που για μία ακόμα σεζόν λατρεύουμε ένα από τα πλέον κλασικά φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών, το οποίο δεν μας απογοητεύει ποτέ: τo fall bronze.

Είναι επίσημο | Αυτά είναι τα 20 χρώματα μαλλιών που κολακεύουν κάθε μελαχρινή

Meeth the Fall Bronze | Ένα από τα πιο όμορφα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών

Με τις μέρες να γίνονται ολοένα και πιο μικρές και μουντές, σίγουρα θα χρειαστείς κάτι, το οποίο θα φέρει και πάλι τη λάμψη στη ζωή σου. Η εν λόγω τάση, εκμεταλλεύεται μπρονζέ και καραμελένιες αποχρώσεις για να φωτίσει την σκουρόχρωμη καστανή βάση σου, δημιουργώντας ένα ring-light effect στην επιδερμίδα σου.

Το αποτέλεσμα δείχνει ηλιοκαμένο και ταυτόχρονα εξαιρετικά "ζεστό", ιδανικό για κάθε καστανή, που θέλει να κάνει μια διακριτική αλλαγή στην εμφάνισή της τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Hair Inspo

Σου άρεσαν όσα διάβασες; Πάμε να δούμε τώρα ακριβώς πώς είναι η φθινοπωρινή μπρονζέ απόχρωση μαλλιών που έχει κατακλύσει το Instagram. Μπορείς να συνδυάσεις την εν λόγω τάση με μερικές από τις πιο δημοφιλής τεχνικές βαφής των τελευταίων χρόνων, όπως το balayage και το ombré για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Fluffy Hair | Το νέο ινσταγκραμικό trend που δεν χορταίνουν οι celebrities

P.S: Μην ξεχάσεις να κάνεις save τα αγαπημένα σου looks για να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον colorist σου.

Bronze Balayage

Loading...

Curly Bronze

Loading...

Money Piece

Loading...

With Dark Roots

Loading...

Sombré (aka soft ombré)

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ