Follow us

Τα hair trends που "γεννήθηκαν" στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης SS22

Τα hair trends που θα μας απασχολήσουν περισσότερο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.

Tresemme Courtesy of TRESemmé

Ο fashion month ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας, "κρατώντας" τις τάσεις που μας άρεσαν και που όντως μπορούν να υιοθετηθούν off runway. Μερικές από τις πλέον αγαπημένες μας "γεννήθηκαν" στην NYFW SS22, χάρη στο TRESemmé, το οποίο με τα επαγγελματικών προδιαγραφών προϊόντα του, αποτέλεσε για μία ακόμα χρονιά επίσημο χορηγό. Ακολουθούν τα hair looks που ξεχωρίσαμε και ανυπομονούμε να αντιγράψουμε την επόμενη σεζόν:

Baby Hair Styling

Τα hair trends που "γεννήθηκαν" στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης SS22

Στο show του οίκου La Quan Smith είδαμε ψηλές αλογοουρές, ολόισιες χωρίστρες και styling στα baby hairs από τις Lead Hair Stylists του TRESemmé. Hero product για να πετύχεις και εσύ τα baby hairs είναι η λακ Freeze Hold No 5 από το TRESemmé.

Fun Hair Accessories

TRESemmé

Για το show του οίκου alice + olivia η Global Stylist του TRESemmé Justine Marjan, ήθελε να κάνει κάτι πραγματικά διασκεδαστικό. Έτσι, χρησιμοποίησε μονόχρωμα αξεσουάρ, παιχνιδιάρικες κορδέλες αλλά και eye-catching hair accessories, μία από τις top τάσεις της σεζόν μαζί με τις boho πλεξούδες. Το μυστικό για extra texture στις πλεξούδες; Το Volumizing Day 2 Dry Shampoo που φρεσκάρει τα μαλλιά και ταυτόχρονα τους δίνει επιπλέον υφή και όγκο.

Boho Tiny Braids

TRESemmé

Στο ατμοσφαιρικό show του Joseph Altuzarra, που φέτος έκανε ένα θριαμβευτικό comeback στη Νέα Υόρκη μετά από τέσσερα χρόνια, είδαμε boho chic χτενίσματα με μαλλιά γεμάτα υφή και braids. Για όγκο και ένα messy αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε τον αφρό Volume and Lift από το TRESemmé.

Sleek and Straight

TRESemmé

Έμπνευση για τα hair looks στο show του brand STAUD ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές, η χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και η μοναδικότητα των μαλλιών κάθε μοντέλου, με φυσικές υφές και simple looks που δεν χρειάζονται πολλή προετοιμασία. Το TRESemmé Keratin Smooth Oil είναι το go to product για λάμψη και έλεγχο του φριζαρίσματος για ανάλαφρα looks.

Για περισσότερη έμπνευση, tips και tutorials μείνε συντονισμένη στα Social Media του TRESemmé

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ