Follow us

Ετοιμάζεσαι για πάρτι; Τότε πρέπει να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Chiara Ferragni

Θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Έφτασε επιτέλους η εποχή που οι εκδηλώσεις και τα πάρτι γίνονται σχεδόν κανονικά ενώ τα σαββατοκύριακα δεν είσαι πλέον καταδικασμένη να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι αφού όλο και κάπου θα βρεθείς καλεσμένη.

Εάν ετοιμάζεσαι για κάποια πιο επίσημη έξοδο ή πάρτι αυτό το ΣΚ, τότε ήρθε η ευκαιρία που περίμενες για να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά που ενδεχομένως είχες ξεχασμένα στο συρτάρι σου.

To girly χτένισμα της Jennifer Lopez που είναι ό,τι πρέπει (και) για τις βροχερές μέρες

Και η Chiara Ferragni μάς έδωσε (πάλι) την ωραιότερη ιδέα για μακιγιάζ που θα σε κάνει να λάμψεις. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φανεί λίγο... γιορτινό και χριστουγεννιάτικο (it is, indeed), όμως με τις κατάλληλες προσαρμογές μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου.

Δες τι εννοούμε:

Loading...
Loading...

Αυτό που μάς άρεσε και αξίζει να κρατήσεις κι εσύ είναι η λάμψη στο πρόσωπο αλλά και το κόκκινο κραγιόν, που θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής των βραδιών μας. Η influencer φόρεσε, εκτός από eye liner και φλογερό κόκκινο χρώμα στα χείλη, μια ασημί ιριδίζουσα σκιά στα βλέφαρα - που είναι και αυτή που παραπέμπει σε γιορτές. Εσύ μπορείς να κάνεις skip αυτό το βήμα, ανάλογα βέβαια και με το στιλ και τις προτιμήσεις σου.

Τα stylish hairstyles των διασημότερων fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εμείς πάντως θα σε συμβουλεύσουμε να χαρίσεις λάμψη στο δέρμα με ένα highlighter ή πούδα λάμψης αλλά και να κρατήσεις ήσυχο το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς να υπερβάλλεις με έντονο ρουζ ή χρώμα στα μάτια. Μια λεπτή γραμμή eye liner, άφθονη μάσκαρα και λάμψη στα ζυγωματικά (ή στις εσωτερικές γωνίες των ματιών) και κόκκινο κραγιόν αρκούν για ένα λαμπερό μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ