Follow us

Τα καλύτερα κουρέματα για ταλαιπωρημένα ή καμένα μαλλιά

Για να απομακρύνεις τις κατεστραμμένες άκρες με στιλ.

ταλαιπωρημένα μαλλιά Istock Photo

Λίγο το ντεκαπάζ, λίγο η ισιωτική, λίγο το ψαλίδι για μπούκλες, λίγο η ανάρνησή σου να χρησιμοποιείς heat protectant sprays, τελικά τα έκαψες τα μαλλιά σου. Και τώρα; Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσεις κάτω τα heat tools και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Κι όμως υπάρχει ελπίδα να μεταμορφώσεις τα θαμπά, καμένα και ταλαιπωρημένα σου μαλλιά σε ένα cool hairstyle, που θα σε ανανεώσει. Ακολουθούν τα μόνα τέσσερα κουρέματα που αξίζει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου:

Κάνε στην άκρη shag | Το bobcat είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού στα social τους επόμενους μήνες

Τα καλύτερα κουρέματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Pixie

Loading...

Αν τα μαλλιά σου είναι πραγματικά ταλαιπωρημένα από το heat styling και τις βαφές, τότε το pixie είναι για εσένα μονόδρομος, αφού είναι το κούρεμα, για το οποίο θα χρειαστεί να απομακρύνεις περισσότερο -καμένο- μήκος. Τα καλά νέα είναι ότι φέτος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά. Εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι επίσης low maintenance, που σημαίνει ότι θα σου επιτρέψει να κάνεις ένα mini hair detox από τα εργαλεία θερμότητας.

Ξέχνα το μακρύ καρέ! Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα κοντά κουρέματα

Shag

Loading...

Το shag, το φιλαριστό κούρεμα με έμπνευση από τα '70s είναι για δύο λόγους πολύ καλό στην περίπτωσή σου: 1. Το μήκος του φτάνει μέχρι πάνω από τους ώμους, που σημαίνει ότι αν έχεις μακριά μαλλιά, θα πρέπει να αποχωριστείς αρκετό από το μήκος τους και 2. Αφού απαιτεί messy φινίρισμα, το φριζάρισμα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου θα μοιάζει μέρος του look και όχι αποτέλεσμα κακών hairstyling πρακτικών.

Κοντό καρέ

Loading...

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει το pattern αυτού του κειμένου: Όποιο κούρεμα και να διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου και μάλιστα αρκετά. Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις για να υιοθετήσεις το μεγαλύτερο hair trend των τελευταίων ετών;

Το καρέ είναι και θα είναι και για τις επόμενες σεζόν hot. Θυμίσου την ώρα και τη στιγμή που το λέμε. Είτε αγαπάς την πολύ κοντή '20s inspired εκδοχή του, είτε το chob, δηλαδή το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, είτε εκείνο που "χαϊδεύει" τους ώμους, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το πάρεις απόφαση να το υιοθετήσεις τα μαλλιά σου εκτός από in fashion, θα δείχνουν και πολύ πιο υγιή.

Baby bangs

Loading...

Οι πολύ κοντές αφέλειες, γνωστές και ως baby ή micro bangs, είναι ιδανικές για εσένα που έχεις πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο retro στιλ. Το κοντό μήκος τους θα σου επιτρέψουν να αφαιρέσεις τις κατεστραμμένες άκρες από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο υγιή στο σύνολό τους.

Καμένα μαλλιά από ισιωτική | 5 τρόποι να τα σώσεις και 5 τρόποι να μην τα κάψεις ξανά

Bonus tip! Go heat free

Όλα τα παραπάνω κουρέματα, εκτός από το ότι θα σε "αναγκάσουν" να αφαιρέσεις αρκετό μήκος από τα μαλλιά σου για να τα υιοθετήσεις, απομακρύνοντας τις κατεστραμμένες άκρες, θα σε βοηθήσουν να κάνεις heat free styling, αφού δείχνουν ακόμα πιο cool όταν είναι messy.

Για να ενισχύεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου, εφάρμοσε ένα beach waves spray ή έναν αφρό και "τσαλάκωσέ" τα με τα ακροδάχτυλά σου πριν τα αφήσεις να στεγνώσουν.

Κάηκαν τα μαλλιά μου | Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να τα δεις ξανά όπως τα ονειρεύεσαι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ