Follow us

Το genius κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο...κοντά

Θέλεις ένα hairstyle που να συνδυάζει δύο διαφορετικά μήκη; Το 'χεις!

hair Splash News / Ideal Image

Έχεις μακριά μαλλιά και, χωρίς να θες να τα αποχωριστείς, θα ήθελες να δεις πώς θα ήσουν με κοντύτερα μαλλιά; Ή θα ήθελες με κάποιον μαγικό τρόπο να μπορείς να συνδυάζεις και τα δύο μήκη (κοντύτερο και πιο μακρύ); Κι όμως, υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες που θα ήθελαν με ένα hairstyle να συνδυάζουν δύο διαφορετικά κουρέματα.

Αν πιστεύεις ότι έχουμε τρελαθεί, να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχει ένα κούρεμα που όντως συνδυάζει και τα δύο μήκη. Κι όμως, το νέο hair trend που ονομάζεται "butterfly cut" αξιοποιεί μια τεχνική κοψίματος που κάνει τα μακριά μαλλιά να δείχνουν πιο...κοντά. Σου τραβήξαμε την προσοχή; Εάν ναι, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Αγνώριστη η Megan Fox | Έβαψε τα μαλλιά της στην πιο in απόχρωση της σεζόν

Θα αναρωτιέσαι σε αυτό το σημείο για ποιον λόγο μια κοπέλα με μακριά μαλλιά να θέλει να τα αποχωριστεί. Εύλογη απορία, συμβαίνει όμως σε πολλές γυναίκες με μακριά μαλλιά να θέλουν να δοκιμάσουν ένα καρέ μήκος και να μην το τολμούν από φόβο για το πώς θα δείχνουν με κοντύτερα μαλλιά. Είναι δύσκολο άλλωστε να θυσιάσεις πολύ μήκος εάν δεν είσαι σίγουρη πώς θα δείχνει ένα κοντό κούρεμα, ιδίως εάν υπάρχει και κίνδυνος να μην βγει όπως ακριβώς το είχες φανταστεί.

Σε αυτό το σημείο έρχεται το "butterfly cut" που δίνει την ψευδαίσθηση των κοντύτερων μαλλιών. Με ποιον τρόπο; Απλά, κόβονται πολλά κοντά layers γύρω από την κορυφή του κεφαλιού έτσι ώστε τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι χωριστά και να μπορούν να μαζευτούν ώστε να δείχνει το κούρεμα κοντύτερο. Το μακρύτερο μήκος δηλαδή των μπροστινών μαλλιών φτάνει ένα με δύο δάχτυλα κάτω απ' το πηγούνι - όπως ακριβώς συμβαίνει και σε ένα μακρύ καρέ.

Loading...
Loading...

Είναι το ιδανικό κούρεμα επομένως για όσες γυναίκες θέλουν να "παίξουν" με κοντύτερα μήκη χωρίς να δεσμεύονται στην πραγματικότητα με το μήκος. Genius ή όχι;

Loading...

Τα stylish hairstyles των διασημότερων fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ