Follow us

Τα ευρηματικά, μοντέρνα makeup looks και τα έντονα χρώματα που θα μας ανανεώσουν αυτή τη σεζόν

Η νέα καμπάνια της MAC με μήνυμα BE.FEEL.LOVE εξυμνεί τη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και την ομορφιά που δεν κάνουν καμία διάκριση.

mac

Η (σταδιακή) επιστροφή μας στην καθημερινότητα αποζητά το χρώμα και τη ζωντάνια, όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το μακιγιάζ μας. Αυτήν ακριβώς τη δημιουργικότητα, το πάθος και τη μοναδικότητα της αυτό-έκφρασης γιορτάζει η MAC Cosmetics με τη νέα της καμπάνια.

Τα ευρηματικά, μοντέρνα makeup looks και τα έντονα χρώματα που θα μας ανανεώσουν αυτή τη σεζόν

Με κύριο μήνυμα το BE.FEEL.LOVE, η MAC Cosmetics αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο το χρώμα και η διάθεση επηρεάζουν τα καθημερινά μας συναισθήματα. Κάθε μέρα δύναται να είναι μια γιορτή. Να ζεις, σημαίνει να εκφράζεσαι, να μοιράζεσαι και να αγαπάς. Γιόρτασε τη ζωή με χρώμα και ζήσε τη στιγμή. Be Feel Love.

mac

Και τίποτα δεν είναι περισσότερο δημιουργικό και ευφάνταστο από το να εκφράζεται κανείς μέσω του μακιγιάζ του. Τα bold και έντονα χρώματα αλλά και οι κάθε λογής τεχνικές δίνουν το έναυσμα σε όποιον το επιθυμεί να πειραματιστεί με το μακιγιάζ και να δημιουργήσει... μικρά θαύματα.

Και με ένα ευρηματικό, μοντέρνο μακιγιάζ να χαρεί ακόμα περισσότερο τις μικρές στιγμές της ζωής, να διασκεδάσει, να βγει έξω, να χορέψει με τους αγαπημένους του, και κυρίως, να νιώσει όμορφος.

mac

Η ομορφιά αλλά και το μακιγιάζ δεν έχουν όρια ενώ δύο βασικές αξίες της μάρκας είναι η διαφορετικότητα και το inclusivity, values που εκφράζονται και πρεσβεύονται πλήρως από το μήνυμα της καμπάνιας BE.FEEL.LOVE.

mac

Tο inspirational film της MAC εξυμνεί την δημιουργικότητα και την αυτό-έκφραση. "Είναι ένα big bang από μοναδικές συγκυρίες υπό τις οποίες μας αρέσει να δουλεύουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε ή απλά να βγαίνουμε έξω...είναι σημαντικό να εκφράζουμε αυτό που έχουμε μέσα μας με μια καρδιά γεμάτη χρώμα, λάμψη και ευτυχία και να το μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας!", εξηγεί ο Baltasar Gonzalez Pinel, Director of Μakeup Αrtistry της MAC.

Δες περισσότερες ιδέες και προτάσεις στο Ιnstagram: @maccosmeticsgreece και όλα τα απαραίτητα για το μακιγιάζ σου στο www.maccosmetics.gr/be-feel-love.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ