Follow us

Jennifer Gates | Το elegant νυφικό μακιγιάζ που της έκανε ένας από τους διασημότερους makeup artists του πλανήτη

Όλες οι λεπτομέρειες του bridal look της που επιμελήθηκε ο Mario Dedivanovic (aka @makeupbymario).

Jennifer Gates Splash News/Ideal Image

Πολλά έχουν λεχθεί για το ονειρεμένο Vera Wang νυφικό της Jennifer Gates, της κόρης του Bill και της Melinda Gates, η οποία παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον αγαπημένο της και εκατομμυριούχο ιππέα Nayel Nassar σε μια ρομαντική (και πανάκριβη) τελετή στο κτήμα της στη Νέα Υόρκη.

Jennifer Gates-Nayel Nassar | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Όσο περνούν οι μέρες όμως διαρρέουν όλο και περισσότερες φωτογραφίες από το μακιγιάζ της νύφης, το οποίο επιμελήθηκε ο κατά κόσμον @makeupbymario.

Ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος makeup artist των μεγαλύτερων celebrities του πλανήτη ήταν και αυτός που ανέλαβε να αναδείξει τη φυσική ομορφιά της 25χρονης την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, πέτυχε ακριβώς αυτό, μιας και η νύφη έλαμπε στην κυριολεξία. Ο Mario Dedivanovic δεν γινόταν άλλωστε να αποτύχει, μιας και είναι αυτός που αναλαμβάνει πολύ απαιτητιτικά projects, όπως το full face makeup της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala - αλλά και όλες τις επίσημες εμφανίσεις της star.

Eμάς μάς άρεσε που επέλεξε να δώσει έμφαση στη φυσικότητα και να αναδείξει με λίγα προϊόντα τα χαρακτηριστικά της Jennifer Gates. Η ένταση στο βλέμμα ήταν αναμενόμενη, με μαύρο eyeliner, διακριτική σκιά και πολλές στρώσεις μάσκαρα να τραβούν όλη την προσοχή στο σημείο εκείνο, ενώ το ρουζ στα μήλα ξεχώριζε για να δοθεί μια νεανική φρεσκάδα στο look. Τέλος, τα χείλη βάφτηκαν στο φυσικό τους χρώμα για να υπάρχει μια αρμονία με το υπόλοιπο μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της, πιασμένα μισά μισά, ανέδειξαν στο έπακρο τη λάμψη (και την ευτυχία) της νύφης.

Δες το look:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ