Follow us

5 "τρομακτικά" εύκολα σχέδια μανικιούρ για το Halloween που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Και που μπορείς να κρατήσεις και για καιρό μετά.

nails iStock

To Halloween πλησιάζει και φέτος προβλέπεται ότι θα γιορταστεί δεόντως. Αν έχεις ήδη σκεφτεί τι θα φορέσεις αλλά και τι μακιγιάζ θα κάνεις στα πάρτι που θα είσαι καλεσμένη, έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να τα σετάρεις με το κατάλληλο μανικιούρ. Καμία εμφάνιση δεν μπορεί άλλωστε να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς το αντίστοιχο spooky μανικιούρ που θα τη συμπληρώσει σωστά.

Τα 7 μπορντό κραγιόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Κι επειδή καταλαβαίνουμε ότι η λύση του nail salon δεν είναι πάντα η πιο επιθυμητή, μιας και ειδικά το nail art μπορεί να είναι καμιά φορά αρκετά ακριβό για την τσέπη σου, συγκεντρώσαμε μερικές απλές ιδέες για Halloween μανικιούρ που μπορείς να κάνεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο ή τρία βερνίκια διαφορετικών αποχρώσεων, ένα λεπτό πινέλο κι ένα σφουγγαράκι, μια οδοντογλυφίδα, πολλή όρεξη και διάθεση για δημιουργία αλλά και λίγο από τον χρόνο σου. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο fun από ένα DIY δημιουργικό μανικιούρ! Φυσικά, υπάρχει και η λύση των stickers ή των fake nails, για ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Important notice: Το καλό είναι ότι πρόκειται για nail art ιδέες που μπορείς να κρατήσεις και μετά το πέρας της spooky αυτής γιορτής.

Jennifer Aniston | Τα αγαπημένα της χτενίσματα και το challenge στο Instagram που έγινε viral

#1. Glitter

Loading...

Επίλεξε ένα βερνίκι με υφή (που να περιέχει glitter) σε σκούρες αποχρώσεις.

#2. Polka-dots

Loading...

Με σταθερό χέρι και ένα λεπτό πινέλο ζωγράφισε τις βούλες πάνω από το διαφορετικό χρώμα βάσης που θα έχεις ήδη απλώσει στα νύχια σου.

#3. Friendly Ghosts

Loading...

#4. Black French Mani

Loading...

Αντί για λευκά tips προτίμησε τα μαύρα σε διάφανη βάση ενώ μπορείς να γίνει πολύ ευρηματική και με τα spooky σχέδια που μπορείς να ζωγραφίσεις (βλ. ιστό αράχνης).

#5. Spooky Pumpkin

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ