Follow us

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα του χειμώνα για τα νύχια σου

Το καφέ (και όλες οι αποχρώσεις του) ανακηρύσσεται στο πιο trendy και chic χρώμα μανικιούρ για φέτος.

nails iStock

Το καφέ χρώμα δεν κυριαρχεί μόνο στις τσάντες και τα πανωφόρια μας το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Όλες οι τάσεις της ομορφιάς προβλέπουν ότι θα γίνει η επικρατέστερη απόχρωση τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια μας φέτος.

Αλλά ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το μακιγιάζ και τα χρώματα που θα αγαπήσουμε αυτή τη σεζόν για να εστιάσουμε στο μανικιούρ και στην απόχρωση που έχει τρελάνει ήδη πολλές beauty addicts αλλά και celebrities.

Το καφέ (και όλες οι αποχρώσεις του) δεν είναι κάτι νέο στο μανικιούρ. Είχε αρχίσει ήδη από πέρσι να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του στα νύχια των πιο ενημερωμένων influencers και trendsetters και καταλαβαίνουμε τον λόγο: είναι όσο "μουντό" και σκούρο θέλουμε για την εποχή αυτή ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συμπεριληφθεί στη γήινη παλέτα του φθινοπώρου και στα χρώματα εκείνα που είναι τόσο ουδέτερα ώστε να ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα αλλά και όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Τα φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια που επιλέγουν οι celebrities ξανά και ξανά

Είτε είσαι ανοιχτόχρωμη είτε πιο μελαμψή, σίγουρα υπάρχει μια καφέ απόχρωση που σου ταιριάζει. Από το ανοιχτό καστανό μέχρι το σοκολατί, το χρώμα της μόκας ή του εσπρέσσο, πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά (και σίγουρα πιο hot) χρώματα που μπορείς να υιοθετήσεις για τα νύχια σου φέτος. Σκέτο ή σε ευρηματικές πολυχρωμίες / διχρωμίες ή ακόμα και σε περίτεχνα nail art patters, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις κάτι που να σε αντιπροσωπεύει.

Έχεις κοντά νύχια; Τα φθινοπωρινά χρώματα που μπορείς να κάνεις για να τα αναδείξεις

Δες παρακάτω μερικές προτάσεις που ίσως σε εμπνέυσουν για το επόμενο μανικιούρ σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ