Follow us

Τα snakeskin νύχια της Dua Lipa είναι το απόλυτο φθινοπωρινό #manicuregoals

Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι με το (εναλλακτικό) γαλλικό μανικιούρ της.

Dua Lipa Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποιες celebrities στις οποίες ανατρέχουμε συνέχεια όταν αναζητούμε έμπνευση για το μανικιούρ μας (ή το μακιγιάζ ή τα μαλλιά μας). Μια από αυτές είναι ξεκάθαρα η Dua Lipa, η οποία ό,τι κι αν υιοθετήσει γίνεται viral σχεδόν το επόμενο λεπτό.

Η νεαρή pop star είναι fan του french manicure, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα απ΄το προφίλ της. Όχι όμως του κλασικού, παραδοσιακού γαλλικού με τα λευκά tips και τη διάφανη βάση. Η Dua Lipa θέλει να ξεχωρίζει και με το μανικιούρ της, οπότε δοκιμάζει κατά καιρούς διάφορες παραλλαγές, προσφέροντάς μας άπειρο inspo.

H Dua Lipa με το χτένισμα που την έκανε να δείχνει (πολύ) μικρότερη

Και όντως, το snakeskin french mani που δοκίμασε αυτή τη φορά είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό, σε σχέση με ό,τι έχουμε δει τελευταία - και έχουμε δει άπειρες παραλλαγές.

Η αγαπημένη της nail artist, Michelle Humphrey, σχεδίασε στα αμυγαλωτά, μακριά νύχια της ένα snakeskin σχέδιο σε διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε νύχι, πηγαίνοντας έτσι το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο επίπεδο. Τα χρώματα ακολουθούσαν τις κλασικές αποχρώσεις της φθινοπωρινής παλέτας, καθιστώντας το μανικιούρ της ένα από τα πιο πρωτότυπα που έχουμε δει φέτος και το καταλληλότερο για το φθινοπωρο.

Το μικρό beauty trick της Camila Cabello για μεγαλύτερα μάτια και πιο φωτεινό βλέμμα

Δες το μανικιούρ της:

Loading...
Loading...

Τι λες, έχεις δει κάτι πιο πρωτότυπο τελευταία;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ