Follow us

H Chiara Ferragni με το τέλειο μανικιούρ για τις γιορτές

Ξεκίνα από τώρα να σκέφτεσαι το μανικιούρ των Χριστουγέννων.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Νοεμβρίου, όμως κάποιες stars έχουν φροντίσει να μας βάλουν ήδη σε γιορτινό mood. Άλλες με το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι τους, άλλες με... το μανικιούρ τους.

Όπως ακριβώς συνέβη και με την Chiara Ferragni, που τα νύχια της είχαν ένα ξεκάθαρο christmas vibe κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου.

Jennifer Lopez | Έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα φθινοπωρινά ρούχα σου

Αν αναζητάς από τώρα έμπνευση για το πώς να βάψεις τα νύχια σου στις επερχόμενες γιορτές (και γιατί όχι, κι από τώρα), είμαστε σίγουρες ότι θα την βρεις στη δημοφιλή trendsetter, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα.

Το πιο πρόσφατο mani της ήταν ένα ιδιαίτερο γαλλικό, που όμως είχε διάφανη βάση και glitter μωβ άκρες αντί για το κλασικό λευκό.

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Μας άρεσε γιατί είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική στο παραδοσιακό french mani, και μια τέλεια ιδέα αν το έχεις βαρεθεί. Επιπλέον, η διάφανη βάση "προσγειώνει" το αποτέλεσμα και κάνει το glitter να φαίνεται πολύ κομψό και καθόλου υπερβολικό.

H Chiara Ferragni με το χτένισμα που προτιμούν οι πιο κομψές trendsetters τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ