Follow us

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν το χρώμα σκιάς που αναδεικνύει τα καστανά μάτια όσο κανένα άλλο

Αυτή η σκιά ματιών έχει "γεννηθεί" για τις καστανομάτες.

Βίκυ Καγιά Instagram

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα χρώματα σκιών που κολακεύουν τα καστανά μάτια, υπάρχει όμως μια απόχρωση που έχει "γεννηθεί" κυριολεκτικά για τις καστανομάτες. Κι ενώ είναι αλήθεια ότι αν έχεις σκουρόχρωμα μάτια, μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα, υπάρχει μια απόχρωση σκιάς που πραγματικά θα απογειώσει το βλέμμα και το μακιγιάζ σου.

Είναι πολύ πιθανό - και λογικό - να μπερδευόμαστε από την πληθώρα των αποχρώσεων που διατίθενται στην αγορά. Οι πανέμορφες παλέτες που συχνά έχουμε στο νεσεσέρ μας, με τις φανταχτερές αποχρώσεις, μπορεί να μας δίνουν πολλές ιδέες για το μακιγιάζ των ματιών μας, ποια απ' όλες ωστόσο κολακεύει καλύτερα τα καστανά μάτια;

Το εύκολο eyeshadow hack που θα χαρίσει εφέ lifting στα μάτια σου

Αν δεν έχεις ήδη μαντέψει, να σου πούμε ότι το καφέ και το μπρονζέ είναι πραγματικά φτιαγμένα για σένα. Θα μας πεις τώρα ότι δεν είναι κάτι που δεν ήξερες ήδη - πράγματι, ολόκληρη η παλέτα των καφέ και nudes ανήκει στις #1 επιλογές των περισσότερων μελαχρινών γυναικών. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι τα καφέ και όλες οι αποχρώσεις τους, μεταξύ των οποίων και το μπρονζέ, όχι μόνο κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο "ζεστό", αλλά και γλυκαίνουν το χρώμα των ματιών με αποτέλεσμα αυτά ακόμα και να αλλάζουν τόνο και να δείχνουν διαφορετικά. Άσε που αποτελεί και την πιο safe επιλογή για τις ημέρες που θες κάτι σχετικά εύκολο, που όμως ξέρεις ότι θα βγει εκθαμβωτικό.

Φυσικά, το παραπάνω ισχύει μόνο εφόσον κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων ώστε να δοθεί βάθος στο βλέμμα - δεν θα γίνει απλά και μόνο με μια καφέ σκιά μόνη της. Εμείς πάντως αντλήσαμε έμπνευση από 5 διάσημες Ελληνίδες με καστανά μάτια και λατρέψαμε το πώς είχαν συνδυάσει την καφέ σκιά στο μακιγιάζ τους.

Mob Wife mani | 5 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν με επιτυχία τη viral τάση στα νύχια τους

Δες πώς φόρεσαν την καφέ σκιά στα makeup looks τους

Η Βίκυ Καγιά με beige-bronzed

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με cafe-latte

Η Βάσια Κωσταρά με shimmery chocolate bronzed

Η Μπέττυ Μαγγίρα με mocha chocolate brown

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με soft brown

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ