Follow us

Tα vampy lips επέστρεψαν και το επιβεβαιώνουν οι διασημότερες celebrities στις πρόσφατες εμφανίσεις τους

Τα συν και πλην των σκούρων αποχρώσεων στα χείλη και τι να προσέξεις κατά την εφαρμογή τους.

hailey bieber Splash News / Ideal Image

Τα vampy lips, τα χείλη δηλαδή που είναι βαμμένα σε έντονα, πολύ σκούρα χρώματα, έγιναν μεγάλη τάση στο μακιγιάζ πριν μερικά χρόνια. Ενα trend για τις πιο τολμηρές, που δεν διστάζουν να φορέσουν κραγιόν στις αποχρώσεις των burgundy, wine, μωβ, καφέ, ακόμα και μαύρου στην καθημερινότητά τους, δίνοντας έτσι όχι μόνο ένταση στα χείλη αλλά και ένα πιο gothic, rock στιλ στο όλο look.

Κάνε τα μάτια σου να ξεχωρίζουν με μια πανεύκολη τεχνική eye liner

Η πρόσφατη επίσημη εμφάνιση δύο εκ των πιο cool κοριτσιών της μόδας και της ομορφιάς στο LACMA Gala στο Los Angeles όμως έδωσε το σύνθημα για την επαναφορά των vampire lips στην επικαιρότητα. Φυσικά, κάθε χειμώνα οι σκούρες αποχρώσεις κραγιόν έχουν την τιμητική τους στο μακιγιάζ μας, απλά αυτή τη φορά τα makeup looks των Hailey Bieber και Elle Fanning έκαναν το μπορντό κραγιόν να φαίνεται ακόμα πιο φρέσκο και νεανικό.

Loading...

Ο τρόπος που το συνδύασαν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, καθώς ένα τόσο σκούρο χρώμα απαιτεί καθαρό, λαμπερό δέρμα και λιτό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επιπλέον, το δέρμα οφείλει να είναι επαρκώς ενυδατωμένο ώστε να μην "σπάει" με την εφαρμογή του foundation και κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο - πράγμα το οποίο εντείνεται με τις σκούρες αποχρώσεις στα χείλη.

Tα vampy lips επέστρεψαν και το επιβεβαιώνουν οι διασημότερες celebrities στις πρόσφατες εμφανίσεις τους
hailey bieber

Πλεονεκτήματα των σκούρων αποχρώσεων στα χείλη:

Τα σκούρα κραγιόν έχουν δύο φανερά οφέλη για το πρόσωπό μας. Πρώτον, το σκούρο χρώμα που βρίσκεται τόσο κοντά στα δόντια τα κάνει να φαίνονται κατάλευκα στην στιγμή, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει ποτέ λεύκανση. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα σε λευκή επιδερμίδα την κάνει να δείχνει φίνα και διάφανη, σαν πορσελάνη - με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχει προηγηθεί σωστή ενυδάτωση, όπως είπαμε παραπάνω.

hailey bieber

Βέβαια, ένα μεινονέκτημα των σκούρων χρωμάτων είναι ότι όταν τοποθετούνται στο πρόσωπο, τείνουν να κάνουν τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζονται πιο μικρές και συρρικνωμένες. Επομένως, το σκούρο κραγιόν δίνει την οπτική ψευδαίσθηση των πιο λεπτών χειλιών. Εάν θες να τα κάνεις να δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη, προτίμησε σκούρα κραγιόν με gloss εφέ ή απλά πέρασε πάνω από το ματ κραγιόν σου ένα διάφανο gloss/balm.

Δες κι εδώ τα 7 μπορντό κραγιόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ