Follow us

Κάνε τα μάτια σου να ξεχωρίζουν με μια πανεύκολη τεχνική eye liner

To "reverse eye liner" είναι το νέο makeup trend που έχει συνεπάρει τις περισσότερες beauty aficionadas του πλανήτη.

makeup Pixel Formula

To eye liner είναι, κατά γενική ομολογία, ένας απ' τους πιο εύκολους τρόπους για να τονίσεις το βλέμμα σου. Ακόμα κι αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου pro στη σχεδίαση των τέλειων γραμμών ή του σαγηνευτικού cat eye look, υπάρχει άλλος ένας εύκολος τρόπος να το εντάξεις στο μακιγιάζ σου.

Πέρα απ΄το graphic ή το cat-eye inspired liner λοιπόν, υπάρχει ένα είδος που έχει κάνει τελευταία την εμφάνιση του με πολλές beauty addicts να το υιοθετούν με μανία. Αναφερόμαστε στο reverse liner που θεωρείται πλέον ένα από τα μεγαλύτερα trends του μακιγιάζ. Κι αυτό γιατί μπορούν να το κάνουν εύκολα και γρήγορα όλες, ακόμα κι όσες δεν "το έχουν" με το eye liner ενώ χαρίζει μια φρέσκια πνοή στο όλο look.

Ένας έξυπνος τρόπος για να χαρίσεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση στις βλεφαρίδες σου

Loading...

Αντί λοιπόν να σχεδιάσεις την πατροπαράδοτη γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων, τραβάς μια γραμμή (πιο λεπτή ή πιο παχιά, ανάλογα με τις προτιμήσεις) κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου. Αυτό το "ανάποδο" liner χαρίζει ένα super dramatic look που κάνει τα μάτια και το βλέμμα να ξεχωρίζουν, ακόμα κι αν είναι τελείως άβαφα.

Loading...

Είναι ιδανικό όχι μόνο για τις beginners του μακιγιάζ αλλά και για όσες γυναίκες δεν θέλουν να φορέσουν σκιά, πλην όμως θέλουν να δώσουν μια ένταση στο βλέμμα και να αναβαθμίσουν το μακιγιάζ τους.

Loading...

Ταυτόχρονα, το reverse liner είναι τόσο bold από μόνο του που δύο στρώσεις μάσκαρα αρκούν για να αναδειχθούν τα μάτια σου. Το liner που θα επιλέξεις μπορεί να είναι σε μαύρο, καφέ ή μπλε (οποιαδήποτε κλασική απόχρωση) αλλά και μωβ, πράσινο, ακόμα και shimmery.

Κάν' το όπως η Kendall Jenner | Το μικρό μυστικό της για να φαίνεται λαμπερή ακόμα κι όταν είναι (σχεδόν) άβαφη

Loading...

Δες ένα mini tutorial για το πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ