Follow us

Ring-Lighting | Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου

Η επόμενη μεγάλη τάση μετά το μπαλαγιάζ και τις money piece ανταύγειες.

χρώματα μαλλιών 2021 Splash News/Ideal Image

Βρίσκεσαι στην Σαντορίνη, το φθινόπωρο, τότε που το νησί έχει "ελαφρύνει" από τουρίστες και περπατάς στα σοκάκια της Οίας. Το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του κόσμου κάνει την εμφάνισή του και σε μαγεύει με την επιβλητική και ταυτόχρονα αιθέρια όψη του, ενώ παράλληλα "λούζει" το πρόσωπό σου με ένα σπινθιροβόλο πορτοκαλί φως, που κάνει τα μάτια σου να λάμπυρίζουν: Μία εικόνα που ακόμα και ένας ερασιτέχνης φωτογράφος δεν θα μπορούσε να απαθανατίσει λάθος. Μπήκες στο mood; Αυτήν την εικόνα -μείον το απέραντο γαλάζιο-θα αντικρύζεις κάθε μέρα στον καθρέφτη σου αν υιοθετήσεις ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το 2021, το ring-lighting.

Τα χτενίσματα που κάνουν τις Ιταλίδες να δείχνουν πάντα τόσο κομψές

Ένα από τα ωραιότερα χρώματα μαλλιών για το 2021

Το ξέρουμε ότι κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σου με την παραπάνω περιγραφή, αλλά τώρα πάμε να μιλήσουμε πρακτικά: Τι είναι το ring-lighting; Στην πραγματικότητα αποτελεί τεχνική βαφής κι όχι χρώμα μαλλιών. Περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός "φωτοστέφανου" από ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και κάνουν τα χαρακτηριστικά του να φαίνονται πιο λαμπερά.

Για να αντιγράψεις το hair look, που λατρεύουν πολλά it girls αυτήν την περίοδο, όπως η Marianna Hewitt και η Negin Mirsalehi, θα πρέπει να ζητήσεις από τον colorist σου να κάνει ανταύγειες -ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες από τη βάση σου- γύρω από τη γραμμή των μαλλιών, αλλά και στη βάση του λαιμού, έτσι ώστε να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπό σου.

Τα ωραιότερα κουρέματα με μύτες που θα ανανεώσουν αμέσως το στιλ σου

Αν είσαι καστανή και αγαπάς τα πιο φυσικά looks, κάνε ανταύγειες σε μια ζεστή σοκολατί, χάλκινη ή ακόμα και μελί απόχρωση. Αν πάλι σου αρέσουν οι πιο εντονες αντιθέσεις, προτίμησε αποχρώσεις του ξανθού.

Τέλος το μπαλαγιάζ | Οι fine lines ανταύγειες είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά

Hair Inspo:

Σού άρεσαν όσα διάβασες; Ακολουθούν οι ωραιότερες φωτογραφίες με ring-lighting hair looks για να πάρεις έμπνευση πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ