Follow us

Τα ωραιότερα κουρέματα με μύτες που θα ανανεώσουν αμέσως το στιλ σου

Με έμπνευση από τις πιο stylish celebrities.

κουρέματα με μύτες Istock Photo

Τα κουρέματα με μύτες αν και εξαιρετικά εντυπωσιακά, ανήκουν στην κατηγορία των στιλ που πολλές γυναίκες "φοβούνται" καθώς το λάθος styling μπορεί να τα κάνει να δείχνουν outdated ή ακόμα και υπερβολικά ατημέλητα. Στην πραγματικότητα η υιοθέτηση της τάσης είναι πολύ πιο εύκολη, απ' όσο νομίζεις.

Bixie | Το νέο κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να την υιοθετήσεις με επιτυχία, αλλά και η λίστα με τα καλύτερα κουρέματα με μύτες για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου:

Γιατί να επιλέξετε κουρέματα με μύτες

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν τα κουρέματα με μύτες είναι ότι δίνουν όγκο και "σχήμα" στα μαλλιά, ενώ ταιριάζουν και με πολλές τεχνικές βαφής, όπως το ombré και το balayage, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες χρωματικές αλλαγές τους.

Pinch Hack | Το πανεύκολο trick που θα σου χαρίσει supermodel hair

Τι να προσέξετε στα κουρέματα με μύτες

Αν το πήρες τελικά απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου, θα σε συμβουλεύαμε να επιλέξεις ένα κούρεμα με διακριτικές μύτες κι όχι κάτι πολύ έντονο, που μπορεί εύκολα να δείχνει "παλιό".

Για να κάνεις το κούρεμά σου να δείχνει πιο σύγχρονο, απόφυγε το πολύ μακρύ μήκος και κόψε τα μαλλιά σου σε ένα κοντό ή μακρύ καρέ. Θα σε συμβουλεύαμε επίσης να αποφύγεις τα υπερβολικά ίσια χτενίσματα, που δείχνουν outdated, και να προτιμήσεις χαλαρούς κυματισμούς και επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Η τάση στα μαλλιά που όλες οι fashionistas ακολουθούν από σήμερα

Τα ωραιότερα κουρέματα με μύτες για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας

Σε κάθε σχήμα προσώπου ταιριάζουν διαφορετικά στιλ. Δες παρακάτω μερικά από τα πιο δημοφιλή κουρέματα με μύτες για να πάρεις έμπνευση πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο:

The Rachel

Loading...

Το πιο διάσημο από όλα τα κουρέματα της λίστας είναι το δίχως άλλο το λεγόμενο "The Rachel", του κούρεμα με μύτες που έκανε διάσημο η Jennifer Aniston την εποχή που προβάλλονταν τα Φιλαράκια. Μέχρι σήμερα, διατηρεί το ίδιο κούρεμα με μικρές παραλλαγές, εξακολουθώντας να αποτελεί beauty icon.

Shag

Τα ωραιότερα κουρέματα με μύτες που θα ανανεώσουν αμέσως το στιλ σου

Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού ή των ώμων, γνωστό και ως lob, με αρκετό φιλάρισμα, το οποίο συνήθως συνδυάζεται με αφέλειες ή φράντζα. Οι πιο δημοφιλείς εκδοχές του, εκείνες που λατρεύουν οι Γαλλίδες και το fashion crowd, το θέλουν με messy υφή και beach waves.

Wolf Cut

Loading...

Πρόκειται για την εκσυγχρονισμένη εκδοχή της μοϊκάνας, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1980. Η νέα εκδοχή της έχει πολύ όγκο στην κορυφή και φιλάρισμα κοντά στις άκρες, που χαρίζει ένα edgy χαρακτήρα σε κάθε outfit.

Lob

Loading...

Το μακρύ καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή των κοκάλων του στέρνου με διακριτικές μύτες θα αποτελεί πάντα μια safe αλλά εξαιρετικά κομψή επιλογή, όπως αποδεικνύει εδώ η Alexa Chung.

Bobcat

Loading...

To bobcat cut φτάνει μέχρι πάνω από τους ώμους και είναι blunt με απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο και στην κορυφή. Ένα από τα μεγάλα του plus είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αφού δείχνει το ίδιο cool τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά και σπαστά μαλλιά.

Short Bob

Loading...

Do it like Kaia Gerber και υιοθέτησε ένα πολύ κοντό καρέ με μύτες, που με ελάχιστο styling καταφέρνει να δείχνει πάντα cool.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ