Follow us

H Lady Gaga με την πιο hot τάση μακιγιάζ στην πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci

Το makeup look της έγινε με προϊόντα μακιγιάζ που δημιούργησε η ίδια ειδικά για τα γυρίσματα της ταινίας.

lady gaga Splash News / Ideal Image

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "House of Gucci", που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η βδομάδα μας: ένα συνονθύλευμα εντυπωσιακών εικόνων από εκθαμβωτικές παρουσίες, με stylish δημιουργίες και ακόμα πιο εμπνευσμένα makeup looks.

Όπως ήταν κι αυτό της Lady Gaga, της πρωταγωνίστριας που υποδύεται την Patrizia Reggiani, σύζυγο του Maurizio Gucci. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε ένα bold eye makeup look: μωβ, shimmery σκιά σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο, μαύρο khol μολύβι σε άνω και κάτω βλεφαρίδες και nude, extra glossy χείλη.

Loading...

Το μακιγιάζ αυτό, το οποίο επιμελήθηκε η αγαπημένη makeup artist της τραγουδίστριας και ηθοποιού, Sarah Tanno, είχε ξεκάθαρες 80s επιρροές αναπαριστώντας με τον καλύτερο τρόπο το glam-chic της εποχής εκείνης.

Πρόκειται όμως για ένα makeup look που αποτελεί μεγάλη τάση και σήμερα, μιας και βλέπουμε ότι αναβιώνει το glam, sparkly μακιγιάζ όσο επανερχόμαστε σταδιακά στην κανονικότητα και οι μάσκες "πέφτουν", με εμάς να θέλουμε να τολμάμε bold χρώματα στις επίσημες εξόδους μας.

Το εντυπωσιακό αυτό μακιγιάζ, που ήταν ασορτί με τη βιολετί Gucci τουαλέτα της, έγινε με προϊόντα της δικής της συλλογής, και πιο συγκεκριμένα από το brand που ίδρυσε η ίδια και δεν είναι άλλο από το Haus Laboratories by Lady Gaga.

Loading...

Μάλιστα, περίμενε την ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας για να λανσάρει μια limited edition συλλογή καλλυντικών που έφτιαξε ειδικά για τα γυρίσματα και για να τιμήσει την ιταλική κουλτούρα και την κλασική φινέτσα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Casa Gaga Italian Glam Collection, μια συλλογή με πολυτελή προϊόντα που συντελούν στην αναπαράσταση ιστορικών makeup looks που αποπνέουν ιταλική κομψότητα. Αυτή άλλωστε ήταν και η έμπνευση αλλά και το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία της συγκεκριμένης collection, η οποία μάλιστα δανείζεται ονόματα διάσημων Ιταλίδων κυριών αλλά και ονομασίες ιταλικών γλυκών και ποτών για τα επιμέρους προϊόντα. Για παράδειγμα, δύο από τα κραγιόν της εκτεταμένης συλλογής πήραν τα ονόματά τους από τη Sophia Loren και την Elsa Peretti, τα lip Glazes δανείζονται τις ονομασίες τους από νόστιμα επιδόρπια και οι ονομασίες των διαφόρων αποχρώσεων του powder blush της σειράς εμπνέονται από τα δημοφιλή κοκτέιλ της γειτονικής μας χώρας (apricot Bellini, citrusy Spritz).

Loading...

Πώς δείχνουν οι celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ